“Борисов прибягва до смяна на резервните гуми на автомобил, чийто

...
“Борисов прибягва до смяна на резервните гуми на автомобил, чийто
Коментари Харесай

Нинова: Борисов сменя резервни гуми на кола с неработещ мотор

“Борисов прибягва до промяна на аварийните гуми на автомобил, чийто мотор не работи. Свидетели сме на доста смени на министри, само че нищо не се трансформира. Моделът на ръководство не се трансформира ”, разяснява през Би Ти Ви водачът на БСП  Корнелия Нинова. “Политически назначения на съдружен сътрудник, с цел да се резервира някакъв съдружен мир – назначения без експертиза, само че това няма да промени нищо ”, изясни Нинова във връзка на днешния " кастинг " за нов министър на околната среда и водите, който би трябвало да бъде излъчен от Вътрешна македонска революционна организация. 

Левицата стартира съвещания за вота на съмнение против държавното управление с другите партии в четвъртък. Нинова посочи,  че  “цели системи ” гърмят една след друга  - като опазването на здравето и назряващия проблем с НЗОК, както и земеделието с чумата по свинете.

“Какво става с тези 400 язовира, които са в рисково положение? Къде са 500-те млн. за поправки на язовири ”, попита социалистката. " 113 язовира 10 години не могат да схванат кой им е притежателят. Виждаме, че министрите на ГЕРБ не ги закачат. Въпросът за отговорността стои отворен, само че съгласно нас тя е на първо място на премиера ", акцентира Нинова.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР