Борисов контролирано е загубил определени области. Тази тези изрази проф.

...
Борисов контролирано е загубил определени области. Тази тези изрази проф.
Коментари Харесай

Проф. Иво Христов: Борисов контролирано е загубил определени области

Борисов следено е изгубил избрани области. Тази тези изрази проф. Иво Христов по бТВ.

Според него, който държи властовия запас, може да си завоюва всевъзможни избори. Иво Хрисов съобщи, че градската деснца завоюва най-вече от тези избори, а Българска социалистическа партия губят от гласоподавателите си в София.

"Те на гърба на гласовете на Българска социалистическа партия осъществиха нелош триумф - половината районни кметове са определени от Демократична България. От друга страна е вярна и другата позиция - Манолова беше средство за сливане по будапещенски модел, когато не доближават силите на една групировка, се сплотяват няколко. В политиката това не е хармония. 1932 година английска експедиция отива в Кения и питат локалните кое е положително и неприятно. Добро е да нападнем прилежащото село, да избием мъжете и да изнасилим дамите. А неприятно е това да го създадат на нас ", разказа обстановката Христов.

В коментар за поддръжката на социалистите към Мая Манолова Христов сподели, че Българска социалистическа партия е изгубила своята физиономия. "Когато подкрепяш безполов безпартиен претендент, ти се криеш от отговорност. Трябва ясно да заявиш политическа страна, няма по какъв начин да се заявиш с първи, вторите и третите. Това е безгръбначност, другото му име е адаптивност ", разкритикува държанието на Манолова проф. Христов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР