Борислав Михайлов направи интересно разкритие по време на днешната си

...
Борислав Михайлов направи интересно разкритие по време на днешната си
Коментари Харесай

Михайлов призна: Трима-четирима натискат съдиите... Знаят се и държавата ще ги прихване

Борислав Михайлов направи забавно разобличаване по време на днешната си конференция. Той отдели време да разяснява съдийството в шампионата.

„ Сигурно ще има промени. Не единствено в Съдийската комисия, само че и някои от съдиите. Вчера съдията, който свири ЦСКА – Лудогорец, е топ съдията на УЕФА. След като от топ съдията и двата тима са недоволни или той не се е справил, или се оправдават със съдиите. Но нито аз, нито моите сътрудници, нито шефът на съдиите им влияем. Това също се знае в България - кои 3-4 души натискат съдиите. Аз им споделям съдийски мениджъри. За това търсим също помощта на страната, има си способи да бъдат прихванати “, разяснява Борислав Михайлов.

Той приказва и за хулиганите по стадионите, засягайки случилото се на Локомотив Пловдив – ЦСКА преди няколко седмици: „ Футболният съюз ще инициира среща с министъра на спорта и министъра на вътрешните работи. Това нещо може да се управлява единствено благодарение на страната. Без полиция на стадионите няма по какъв начин да стане. Когато има ентусиасти от този жанр, явно не всяват почит. България е една от дребното страни в Европа, в които има закон за футболните безчинство. Всички ги знаят кои са. Просто законът би трябвало да се извършва. "

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗOН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР