Борислав Михайлов беше избран отново за президент на Българския футболен

...
Борислав Михайлов беше избран отново за президент на Българския футболен
Коментари Харесай

Строител на капитализма: Борислав Михайлов

Борислав Михайлов беше определен още веднъж за президент на Българския футболен съюз на изключителния конгрес на организацията, провокиран от. Бившият вратар на националния тим от поколението на " Героите от международното през 94-та " завоюва с минимална разлика при гласуването от 241 против 230 гласа.

Опозицията в лицето на Бербатов ще апелира избора заради различия в регламента. Самият конгрес мина при много кавги и обвинявания в нарушавания, защото 20 клуба от Благоевградско не бяха позволени до конгреса.

Очевидно статуквото във футболния съюз, на което Михайлов е припознат, не е очаквало сходно равнене на силите. Той даде обещание, че ще има промени в активността на БФС, само че по избора на членове на нов изпълком на организацията си проличава, че това надали ще се случи.

Спорен е моментът и дали Боби Михайлов ще приключи единствено мандата си до постоянния конгрес на БФС през март идната година, или на него още веднъж ще се провед избор за президент.

Борислав Михайлов беше определен още веднъж за президент на Българския футболен съюз на изключителния конгрес на организацията, провокиран от. Бившият вратар на националния тим от поколението на " Героите от международното през 94-та " завоюва с минимална разлика при гласуването от 241 против 230 гласа.Опозицията в лицето на Бербатов ще апелира избора заради различия в регламента. Самият конгрес мина при много кавги и обвинявания в нарушавания, защото 20 клуба от Благоевградско не бяха позволени до конгреса.
Благодарим ви, че четете Капитал!
Вие употребявате конфиденциален режим на интернет браузъра си. За да прочетете публикацията, би трябвало да влезете в профила си.

Всеки консуматор може да чете до 5 публикации месечно без да има абонамент за Капитал.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР