Бориса Тютюнджиева посрещна 2019 година сгодена, но сватба скоро няма

...
Бориса Тютюнджиева посрещна 2019 година сгодена, но сватба скоро няма
Коментари Харесай

Защо Бориса Тютюнджиева отлага сватбата?

Бориса Тютюнджиева посрещна 2019 година сгодена, само че женитба скоро няма да има. Не, повода напълно не е в несигурността на връзките с избраника й. Напротив, моделката, която настойчиво крие самоличността на обичания си, се радва на благополучие и естетика. Двамата просто не бързат да създадат значимата крачка.

Все отново женитба и охолно празненство сигурно ще има, въпреки и да не е ясно по кое време тъкмо. „ Честно казано, не съм мислела още на тази тематика. Още не го чувствам, не ми се вършат още грандиозни празненства, на него също. Някак си има време за всичко”, показа неотдавна Бориса, която нееднократно се е виждала като младоженка около изявите си във фотосесии и ревюта.

За избраника на моделката не знае съвсем нищо. Красавицата замаскира лицето му на всички общи фотоси, които разгласява в обществената мрежа. И въпреки всичко за него се приказва, че е от заможно семейство. Това не е водещ фактор за Бориса, която също се радва на финансова сигурност. Съмнение няма, защото с бъдещия й брачен партньор са другари от дълго време.

Едва преди близо 3 години, ненадейно и за самите тях, двамата се преоткрили в съкровен проект. „ Родителите ни се познават от доста години и бяхме в действителност другари от деца. И по някакъв метод, животът ни завъртя, той остана без сътрудник, аз останах без сътрудник и се намерихме”, издава хубавицата.

Преди да се залюби с сегашния си избраник, Бориса имаше връзка с тв продуцента Андрей Арнаудов. Искрата посред им припламна около риалитито Къртицата. Моделката бе измежду участниците, а Андрей – продуцент и водещ на предаването дружно със съдружника си Иван Христов. Още по време на шоуто се появиха клюки, че благосклонностите сред Бориса и Андрей последователно се ускоряват.

След края на формата двамата изкараха две години дружно, а раздялата им, въпреки и без обществени драми, бе много изненадваща. Моделката внезапно се дистанцира от медиите, евентуално поради интереса, който имаше към връзката й с продуцента. Бориса сякаш странеше и от суетата на родния шоубизнес, не даваше и изявленията за персоналния си живот.

Промяната даде мотив за клюки, че е изпаднала в меланхолия, поради разлъката с Андрей. Е, даже и да е имало доза истина, това към този момент е в предишното, написа HotArena. Откакто е с сегашния си обичан, моделката сияе от благополучие, видно е от фотосите й в обществените мрежи. Медийните й изяви зачестиха, само че Бориса продължава да заобикаля въпросите за персоналния си живот. Явно има вяра в поверието, че „ щастието обича тишината”. И го съблюдава, тъй като закрива лицето на годеника си на всички техни общи фотоси, които споделя с феновете си.

Все отново от фрагментите излиза наяве, че двамата са доста влюбени, схващат се прелестно и постоянно си провеждат сантиментални ваканции до екзотични дестинации, като да вземем за пример Малдивите. През декември предходната година пък, малко преди Коледа, двамата посетиха Флоренция. Пътуването бе подарък от Бориса за рождения ден на обичания й.

Затова моделката напълно не предполагала, че точно тогава той ще й предложи брак. Още повече, че я качил на кула. Бориса се учудила, защото обичаният й има уплаха от височини. „ И ми стана малко необичайно, от къде този копнеж да се катерим по кулите. В последна сметка, качихме се. Аз въобще не очаквах”, споделя моделката.

Тя се похвали на другари и фенове във фейсбук, че е сгодена съвсем незабавно откакто споделила „ да”. Показа й пръстена. „ Обикаляхме цяла Флоренция, с цел да го разширят малко. Нямах самообладание да си го сложа”, щастлива е обилната хубавица.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР