Решението на Лео Варадкар да подаде оставка дойде като огромен

...
Решението на Лео Варадкар да подаде оставка дойде като огромен
Коментари Харесай

„Единствената причина, поради която гласувах за Fine Gael“: Варадкар получи предимно положителни съобщения от обществеността след оставката

Решението на Лео Варадкар да подаде оставка пристигна като голям потрес за страната през март, защото той очерта персонални и професионални аргументи за решение.

Като всеки водач, господин Варадкар раздели мненията.

Въпреки това, извадка от 40 известия, изпратени до офиса на Taoiseach след неговото изказване, забелязана от BreakingNews.ie след Свобода на Исканията за информация бяха извънредно позитивни.

В сряда, 20 март, в деня, в който господин Варадкар направи известието в държавните здания, офисът му получи вълна от известия.

Един човек сподели " Не постоянно съм бил склонен с политиката на държавното управление, само че постоянно съм чувствал, че имате по-голямото богатство на страната в сърцето си “. други вътрешни въпроси, едно известие се концентрира върху ролята му в интернационален проект.

Имейл, изпратен в 12:37 ч. на 20 март, гласи: „ Благодаря ти, Лео, за положителната ти работа с [Джо] Байдън по отношение на Газа. Пожелавам ви всичко най-хубаво в бъдеще. Очевидно сте по-подходящи за интернационалната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР