165 лв. за козунак Долче и Габана е рекордът по

...
165 лв. за козунак Долче и Габана е рекордът по
Коментари Харесай

165 лв. е най-скъпият козунак тази година, хубавите български са от 35 до 50 лв.

165 лева за козунак Долче и Габана е върхът по цена този Великден в София. Магазинчето Setu на ул. Сан Стефано - до гръцкото посолство, е мястото, където се продава италианската Коломба - в превод " гълъбица " поради формата на празничния самун, като в огромната кутия има и крем в бурканче. 115 лева е дребният Долче и Габана в обла, елипсовидна кутия. Освен шоколад, в него има и ягоди за лукс. И, явно, върви доста с просеко или шампанско.

Най-хубавите български козунаци, които предлагаме, тъй като са правени на място, а не са фабрични като италианските, костват от 35 до 50 лева По традиция номер 1 е Орсети на Дондуков 19, където са най-големите майстори на коломбата. Разположен в красиви кутии, без значение дали единствено със стафиди, с шоколад или с бял шоколад и смокини, които е шлагер, той е съвършен подарък за посещение по Великден и Гергьовден.

Също с италианско брашно се прави, а за това е доста по-лек и по-въздушен, когато го вкусите, е козунакът на Спагети Кичън. Двете заведения на ул. Шести септември и на Св. Неделя, при ъгъла на бул. Витоша и ул. Позитано, оферират няколко модела, само че наш любимец е козунакът с белгийски шоколад.

Новата фешън сладкарница Селест на бул. Левски също предлага козунаци в кулинарния жанр на Апенините, въпреки да се води френска, а не италианска като упоменатите нагоре. В взаимозависимост от грамажа те са от 35 до 50 лева

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР