Бившият защитник Иван Иванов даде интервю пред СпортКаст, в което

...
Бившият защитник Иван Иванов даде интервю пред СпортКаст, в което
Коментари Харесай

Иван Иванов: Отказах на Мъри Стоилов и Левски

Бившият бранител Иван Иванов даде изявление пред " СпортКаст ", в което описа за проблемите си със Стойчо Младенов в ЦСКА.

" Спечелихме с 3:0 против Рилски състезател, общо взето спокоен мач. На идващия ден Стойчо Младенов пристигна с анализатора си, с цел да направи анализ. Кой по какъв начин се е справил. Мен обаче ме пропусна. В главата ми незабавно нещо щракна. След това ми сподели, че съм бил безобразно слаб. Аз седнал съм и " потрес ". Бяхме победили с 3:0 и нямаше защо да се хване, с цел да ми ги каже тези неща.
 Иван Иванов: От всички балкански народи, ние сме с най-тарикатския нрав
Иван Иванов: От всички балкански народи, ние сме с най-тарикатския нрав

Eто детайлности

Оттам нататък започнах да имам проблеми с него. Вътрешно се усети едно удряне по моето его, въпреки че още бях на нежна възраст. Започнах не тъкмо показно, само че да се държа по друг метод. Казах на ЦСКА, че няма да остана в тима под управлението на Стойчо Младенов. Тогава прекосих чартърен в Локомотив Пловдив ", описа Иванов за началото на кариерата си в ЦСКА.

Той се върна и към епизода с отстраняването си от тима по времето на Любо Пенев.

" Бавеха ни парите, бяхме непрекъснато лъгани. В един миг се изнервяш. Дойде Базел и ни описа играта. Почваше да ни тежи цялото нещо, стана едно в допълнение изнервяне. Записахме неприятни резултати с Литекс, Миньор... Аз и още няколко индивида бяхме отстранени поради неспазване на режим. Ръководството имаше доста проблеми с Любо Пенев, който си потегли зимата. След това пристигна един македонец ".

Иванов също по този начин призна, че е отказал оферта от Мъри Стоилов да премине в школата на Левски. Той се върна и към престоя си в чужбина в Русия, Сърбия и Швейцария.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР