Борис Бояджиев надсвири и съратника си Николай Банев познат със

...
Борис Бояджиев надсвири и съратника си Николай Банев познат със
Коментари Харесай

Нови скандални факти за близкия до Костов приватизатор Бояджиев

Борис Бояджиев надсвири и съратника си Николай Банев прочут със същите схеми и навици в цялата страна. Банев и Бояджиев са скандални предприемачи, радващи се на непрекосновенност от властта до момента в който грабят народа и нашите пари, написа през днешния ден troyanpress.com.

Всичко това наподобява видимо обикновено, само че единствено видимо! Тук нещата стоят по този начин.
Борис Бояджиев е прочут като абсурден приватизатор от годините на прехода. През 90-те години с мутренски подходи и машинация на църквата, на голям брой акционери на приватизацоиния му фонд, както и посредством измами, скандалният селки бек Борис от дрипльо става милионер.

Борис Бояджиев заграбва ЕЛПРОМ ХАРМАНЛИ, като го придобива за стотинки. Този ЕЛПРОМ е последна дупка на кавала, както перди, по този начин и в този момент, само че все пак, той има упоритостта да унищожи ЕЛМА-АД, тъй като тя е фактор.
Това е началото на незаконен проект в който вземат присъединяване няколко лица: Борис Бояджиев, адв. Черпоков и господин Владиков, класическо ОПГ (организирана незаконна група).

Тяхната скица е да банкрутират ЕЛМА, с цел да освободят пазарна ниша на новобранеца ЕЛПРОМ ХАРМАНЛИ. Това е добре проведено закононарушение в жанр Борис Бояджиев.
Така Борис Бояджиев и още две лица направиха следващата машинация за елеминиране на конкуренцията, нещо, което епрактика за олигархията към която се причислява Бояджиев. Той е ненарушим освен поради дейната си агентура в Държавна сигурност от ранна възраст, само че и с необятно манифестираната от него съмия принадлежност към мутренски кръгове и генералски особи, които го пазели и покровителствали против жалки соттинки.

Припомняме, че скандалния обирджия на народа Борис Бояджиев има богат опит с обмисляне и осъществяване на симулативни банкрути, каквито извъртя на акционерите на приватизациония си декор „ Индустриална Холдингова Компания “ (бивш „ Св.Никола “) през 2011, когато назначиха квестор на фонда му и мина през банкрут с цел да го купи за стотинки и да измами всички акционери от всеобщата приватизация в това число и църквата, с чиито пари беднякът Бояджиев учреди фонда за грабежи на народа и го кръсти на името на светец, с цел да прикрие като вълк с агнешка кожа задачите си. Това бе приватизационен фонд „ Свети Никола “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР