Борещият се за оцеляване отбор на Сасуоло постигна най-резултатната победа

...
Борещият се за оцеляване отбор на Сасуоло постигна най-резултатната победа
Коментари Харесай

КАТАСТРОФА! Милан отнесе петица от Сасуоло

Борещият се за оцеляване тим на Сасуоло реализира най-резултатната победа в историята си над Милан.

„ Росонерите “ позволиха срамно проваляне с 2:5 като домакини в мач от 20-ия кръг на италианската Серия А, в който 2 техни попадения бяха анулирани поради засади след намеси на системата ВАР.

Звездата на гостите Доменико Берарди блесна с гол и 3 асистенции, до момента в който за Милан точни бяха Оливие Жиру и резервата Дивок Ориги.

Така игровата рецесия при домакините се задълбочи и те останаха без победа в 6-и следващ дуел като също така изгубиха 3-ото място в класирането.

Момчетата на Стефано Пиоли имат 38 точки, до момента в който Сасуоло към този момент е с 20 и се отдалечи на цели 8 от зоната на изпадащите.

Сасуоло поведе с два бързи гола в средата на първата част посредством Грегори Дефрел и Давиде Фратези, като и за двата асистира италианският национал Доменико Берарди.

Оливие Жиру върна едно попадение за Милан в 24-а минута, само че до почивката Доменико Берарди осъществя трети гол за Сасуоло.

В самото начало на втората част Лориен направи 4:1 от дузпа, а резервата Матеус Енрике дооформи резила за Милан с пети гол за Сасуоло в 79-а минута.

Резервата Дивок Ориги вкара второ попадение за домакините две минути по-късно за крайното 2:5.

Победата е първа за Сасуоло през новата година и с нея отборът се изкачи на 16-о място в класирането на Серия А.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР