Боно сподели тайната на дългогодишния си брак със съпругата му

...
Боно сподели тайната на дългогодишния си брак със съпругата му
Коментари Харесай

Искате да сте щастливи? Вижте тайната за щастлив брак на Боно от U2

Боно показа тайната на дългогодишния си брак със брачната половинка му Али Хюсън, с която музикантът дели един покрив от 40 години насам.

По време на фестивала в Ню Йорк, състоял се в края на предходната седмица, 62-годишният фронтмен на U2 си разкри елементи от персоналния си живот, и по-точно от фамилните взаимоотношения с партньорката на живота му - Али Хюсън.



Китаристът, който се среща със брачната половинка си на 12-годишна възраст в учебното заведение Mount Temple Comprehensive School, споделя, че е " по едно и също време ужасно и бясно да се ожениш ".



„ Страхотно е да се противопоставиш на нормалните упования за брак. Даже бих споделил, че от време на време другарството може да надмине сантименталната обич. Ние имаме тъкмо това с Али. Когато имаш по едно и също време сантиментална обич и другарство, тогава към този момент имаш нещо особено “, споделя музикантът и татко на четири деца - Джордан (33 г.), Ева (31 г.), Елия (23 г.) и Джон (21 г.), пред журналиста Дейвид Ремник. Все отново добавя, че както всяка връзка и тази не постоянно е розова.

Въпреки всички тествания, пред които връзката сред двамата се е сблъсквала през годините взаимен живот, двойката е останала неразделна. " Всеки път, когато някой от нас се изгубеше, другият беше там, с цел да го върне вкъщи. 40 е особено число и за двама ни, извънредно признателен съм. Беше необикновено, когато празнувахме 40-ата годишнина от сватбата и си казахме: " Нека не го скапваме в този момент ".



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР