Бомбардирането на Израел над Газа жъне ужасяваща реколта“ от невинни

...
Бомбардирането на Израел над Газа жъне ужасяваща реколта“ от невинни
Коментари Харесай

Папата осъжда „ужасяващата реколта“ от цивилни смъртни случаи в Газа

Бомбардирането на Израел над Газа жъне „ ужасяваща годишна продукция “ от почтени цивилни, каза папа Франциск в коледното си обръщение.

В коледното си послание „ Urbi et Orbi “ (към града и света) в понеделник, главата на католическата черква също назова офанзивата против Израел от Хамас на 7 октомври „ отвратителна “ и още веднъж прикани за освобождението на към 100 заложници към момента са арестувани в Газа, до момента в който той прикани за преустановяване на военните дейности.

Говорейки от централния балкон на базиликата Свети Петър пред хиляди хора на площада изпод, 87-годишният Франциск прикани за преустановяване на споровете, политически, обществени или военни, тук-там, в това число Украйна, Сирия, Йемен, Ливан, Армения и Азербайджан и пази правата на мигрантите по света.

„ Как доста почтени биват избивани в нашия свят! В утробите на техните майки, в одисеите, подхванати в обезсърчение и в търсене на вяра, в животите на всички тези дребни, чието детство е опустошено от войната. Те са дребните Ису...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР