Болниците във Великобритания изпадат в критична ситуация. Свършва кислородът за

...
Болниците във Великобритания изпадат в критична ситуация. Свършва кислородът за
Коментари Харесай

Великобритания пред колапс: болниците свършват кислорода за COVID-пациентите

Болниците във Англия изпадат в сериозна обстановка. Свършва кислородът за лекуване на инфектираните с ковид, заяви Саманта Бат-Родън, реаниматор на Националната здравна работа и ръководител на Асоциацията на лекарите.
" В лечебните заведения свършва кислородът. Интензивните отделения търсят доброволци за помощ на пациентите ", написа тя в Туитър, предава РИА Новости, представени от БГНЕС.
 Зелен връх във Англия: над половината електричество за ден генерирано от вятърна сила Зелен връх във Англия: над половината електричество за ден генерирано от вятърна сила
Вятърната сила за първи път зареди повече от половината от генерираната електрическа енергия на Англия за ден, съгласно енергийния...
Лекарят също по този начин добави, че заради актуалната обстановка е належащо да се транспортират пациенти на повече от 65 благи до най-близката клиника с интензивно поделение.
Тя изиска да се популяризира това известие, тъй че колкото се може повече хора да знаят за положението на здравната система.
През декември се появи информация за нова разновидност на ковид SARS-CoV-2. Тя бе открита във Англия. Според специалистите новият вариант на вируса е 70% по-заразен от нормалния, само че няма съществени доказателства, че е по-опасен във връзка с смъртността. Ръководителят на Министерството на здравеопазването на Англия Мат Ханкок съобщи, че заради новата разновидност на патогена COVID-19 епидемиологичната обстановка в страната " е излязла отвън надзор ". 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР