Божията майка Дева Мария се явява в най-трудните моменти на

...
Божията майка Дева Мария се явява в най-трудните моменти на
Коментари Харесай

Божията майка предсказала аварията в Чернобил

Божията майка Дева Мария се явява в най-трудните моменти на историята, с цел да ни предизвести за заплахата и да ни помогне.

Така е било преди Френската гражданска война, при Октомврийския прелом през 1917 година Нейното признание в Русия през 1986 година отзнаменува началото на нова ера.

Тя се яви на хиляди очевидци в Грушево, Украйна, преди първата година от Чернобилската злополука.

В Русия откровенията й, изказани посредством свещеник Йоан, се считали за оракулски. Божията майка тогава говорела посредством неговите думи и предизвестила за идното нуклеарно злополучие.

Предсказала нещо, което хората било добре да създадат, с цел да се оповават и да е надяват на Божията помощ. Тя предала на епископа хората от региона на Чернобил да сложат нейния образ в основата на всеки часовник.

Та когато погледнат към него, да се помолят от душа и сърце за спасението си. Колко от тях са го чули и са изпълнили заръката на Божията майка, не е ясно.

Но е реалност, че има и изцяло избавени хора, които били в центъра на най-силното облъчване след нуклеарната повреда. Дали са се избавили, уповавайки се на Божията помощ, единствено те могат да кажат, напомня в. " Врачка ".

В Москва се провеждат изложения с документи запоявата на Божията майка из целия свят.

Най-известните пророчества на Божията майка са от 1917 година, когато в дребното португалско градче Фатима, Девата се явила пред три овчарчета, с цел да им разкрие значими неща за света.

Четири десетилетия по-късно явяванията на Дева Мария са приети от Ватикана като Чудесата от Фатима, а градът се е трансформирал в едно от най-светите места за поклонение.

Дева Мария разкрила на пастирчетата основни събития на ХХ век, измежду които краят на Първата международна война, началото на Втората международна, възникването и рухването на комунизма...

Казват, че една от неразкритите допреди 7 години секрети е била обвързвана с предсказанието за опита за нападение против папа Йоан-Павел Втори през 1981.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР