Богаташкото синче Георги Фиков е платило пет цифрена сума в

...
Богаташкото синче Георги Фиков е платило пет цифрена сума в
Коментари Харесай

Ще се хванете за главите! Ето кой е бащата на богаташчето, едва не убило пешеходци при дрифт в София

Богаташкото синче Георги Фиков е платило пет цифрена сума в КАТ, с цел да получи регистрационна табела с числата на рогатия – СВ6666ХК, показват източници от “6-ти септември ”. На 15.08.2023 година стана ясно, че младежът дрифри с ново първокласно возило на жълтите павета. Колата му сервира свиреп и за малко не умъртви разхождащите се наоколо пешеходци. Инцидентът не провокира капка страдание у момчето, в противен случай – той пренебрежително се хилеше пред камерите и обясняваше по какъв начин самичък щял да си съобщи книжката в КАТ, предава Флагман.
За смут на жителите, татко му също го отбрани, обяснявайки, че случаят бил плод на случайност. Таткото се споделя Георги Валтеров Фиков и има няколко компании, които внасят и отдават под аренда първокласни коли. Част от сдруженията му са “Нутра Пауар ” ЕООД, “Буба карс ”, “Лукс Кар къмпани ” и счетоводна къща “Деконт 1 ”.
Това не е първата пътна изцепка на Фиков-младши. Преди година той помля с лъскавото си „ Порше “ различен автомобил на пътя Ахтопол-Царево. Тогава баровското му возило с гневна скорост напуща пътното платно вдясно и се удря в намиращия се на крайпътна отбивка лек автомобил „ Рено Меган “, със софийска регистрация, който след удара, се прекатурва на дясната си страна. Гъзарчето с „ Поршето “ получи натъртвания и охлузни рани и беше откаран в УМБАЛ – Бургас. Пробите му за алкохол и опиати бяха негативни. Невероятен шанс е, че младежите, пътували с „ Реното “, не пострадаха съществено.
В началото на 2023 година „ Поршето “, което загуби своя искра след зверското меле, бе оповестено за продажба. Обявата за продажбата на возилото бе оповестена в известен авто портал. Собственикът на возилото искаше 30 000 EUR за колата. В спомагателната информация към обявата се посочваше, че Фиков е първи притежател на скъпото возило. Младият мъж евентуално не си е взел поука след зверската злополука, защото още веднъж основава евентуален риск от злополука. Това се вижда от обява на Диана Русинова в обществената мрежа Facebook.
Експертът по пътна сигурност твърди, че младежът дрифри с ново първокласно возило на жълтите павета в София. Марката още веднъж е „ Порше “, а регистрационният номер – баровски – СВ6666ХК. “Ето за какво би трябвало да им се лишават колите! Това Порше СВ6666ХК, което “дрифти ” на жълтите павета е ръководено от същия субект, който предходната година едвам не умъртви няколко деца, размазвайки в колата им друго Порше “, написа Диана Русинова.
Дали Столична дирекция на вътрешните работи ще сформира акт на водача, попита специалистът по пътна сигурност. “Мисля, че е повече от явно, че се подготвят да вършат гонка в центъра на София… “, добави още Русинова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР