Бобик на гости на БарбосЕдинственото чувство от посещението на Зеленски

...
Бобик на гости на БарбосЕдинственото чувство от посещението на Зеленски
Коментари Харесай

Зеленски унизи Украйна с речта си в Конгреса на САЩ

Бобик на посетители на Барбос

Единственото възприятие от визитата на Зеленски в Съединени американски щати е омерзение. Основният резултат от пътуването: в миналото имаше такава страна, Украйна, само че в този момент я няма.

Това не беше посещаване на един президент на суверенна страна при различен президент. Беше в жанр „ Я докарайте тук Ляпкин-Тяпкин! “.

Докараха го. Под защита го качиха на американски аероплан, след което с кола на Сикрет Сървис (изобщо не по протокол) го закараха до Белия дом. Само дето не го влачиха за яката.

Важен исторически факт: последният път, когато беше доставен президент в Съединените щати с американски аероплан, това беше американската марионетка Нго Дин Дием, президент на Южен Виетнам, който след това беше намушкан до гибел от заговорници благодарение на Централно разузнавателно управление на САЩ. Барбосът-Байден се държеше като същински наемодател (в което, съдейки по гласуването на изборите, към половин Америка се съмнява), а Бобик-Зеленски махаше опашка от благополучие и съвсем се лигавеше, толкоз благоговейно беше лицето му.

Както е замислено от политическите стратези, небръснатото лице, зелената тениска и развлачените панталони трябваше да основат облика на боен водач на страната. А в действителност замязя на пътувал цяла седмица в коридора на влака алкохолик.

Неопрятния (много либерали го виждат като знак за вътрешна свобода) Зеленски приказва пред Конгреса. Няма смисъл да се преразказва - можете да вземете коя да е тирада на Зеленски: Русия е агресорът, Украйна е последната цитадела по пътя на московската орда, подготвена да стъпче Европа (и света, с цел да не стане два пъти) градина на демокрацията, Украйна ще устои, а вие давате пари и оръжие.

Въпреки това могат да се отбележат няколко точки, които демонстрират, че Зеленски е приказвал от името на американска колония, а не като водач на суверенна страна.

Така да вземем за пример в самото начало той въодушевено съобщи, че „ за мен е огромна чест и привилегия да съм тук “. Само прислужник, който по милостта на господарите е бил позволен в хола, може да смята за привилегия да приказва пред непознат парламент.

След това лоялно означи, че Украйна би трябвало да издържи, " с цел да може водачеството на Америка да остане абсолютно ".

И, несъмнено, пасажът за това, че американските бойци не би трябвало да се бият на украинска земя. Не се тормозете господа, споделя той, - ще положа толкоз украинци, колкото е належащо за светлите идеали на западната народна власт. Основното нещо, още веднъж, са оръжията и парите, парите и оръжията, и по повечко и от двете.

Смешно е, само че след речта на Зеленски, непрекъснатият представител на Украйна в Организация на обединените нации разгласява в обществената мрежа американско знаме, боядисано в цветовете на украинското знаме. Помислете за новото знаме на Украйна. Дори не нов щат – щатите най-малко имат права, а точно подчинена територия.

Съединените щати получиха каквото желаеха. Парче земя в Европа (няма значение какъв размер), на което непознати бойци умират за американските ползи. Украйна, - можете да не вярвате на пропагандата, само че можете да повярвате на очите си, - тя изцяло загуби субектността си.

Имаше страна Украйна, към този момент я няма. Едното й наименование остана.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР