Боби Ваклинов бе първият участник, напуснал трети сезон на Маскираният

...
Боби Ваклинов бе първият участник, напуснал трети сезон на Маскираният
Коментари Харесай

След Маскираният певец: Боби Ваклинов с нов проект

Боби Ваклинов бе първият участник, напуснал трети сезон на „ Маскираният артист “. Той се изправи в яростен вокален и актьорски двубой против Самураят, успявайки ловко да прикрие от детективския панел и от феновете същинската си идентичност до последния миг. Боби споделя усещанията и страстите си за присъединяване си под маската на Циркът в „ Маскираният артист “ сезон 3 и за бъдещите си проекти за онлайн подкаст.

„ Маскираният артист “ е едно от най-вълнуващите излъчвания, в които съм взел участие. Тази структура тежи извънредно доста. Сигурно съм развил тройна дискова херния, плексит на раменна става и други сходни болести. Също по този начин проблем бе, че трябваше се укривам от околните си. Трудно се пее облечен в тази голяма структура. Имам непретенциозен опит в пеенето, само че беше същинско предизвикателство и се веселя, че бях част от това шоу. Благодаря на Маги Халваджиян за поканата “, показа Боби в ефира на Нова.

Ваклинов съумя да извърши единствено две части – едното е Old Town Road на Lil Nas X и второто парче бе на Tyga -Makarena, което бе рап прочит на известната в целия свят ария.

„ Комплимент за мен беше, че ме сбъркаха със Спенс. Спенс и Ицо Хазарта, са изпълнителите, които са ме формирали като хип-хоп почитател “, добавя Боби.

„ Доскоро подценявах властта на интернет, само че съм се замислил за един онлайн план – вид подкаст в мой жанр. Със занимателно наличие или по-скоро микс сред сериозното и смешното. Това е род, в който обитавам повече от 10 години и на който се научих през годините “, разкрива проектите си за бъдещето журналистът. „ Грешка от моя страна е, че подценявах интернет до момента. Има и една доста забавна причинност. Всички споделят, че малкия екран умира изключително ютубърите. Но всички те идват при теб Гала или в други сходни излъчвания, с цел да си подвигат визитите в Инстаграм. Така че дано имат почитание към огромната телевизия. Все отново статистиките в целия свят показват, че най-хубавото наличие се прави от малкия екран и от професионалните екипи. “
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР