БНТ се свърза с оперативния мениджър на компанията, която ръководи

...
БНТ се свърза с оперативния мениджър на компанията, която ръководи
Коментари Харесай

Мениджърът на компанията, собственик на Вера Су: Роди ми се син, решихме да не говорим

БНТ се свърза с оперативния управител на компанията, която управлява " Вера Су ". Чанатай Йълмаз заречен да отговори на въпросите на " По света и у нас ", само че по-късно отказал с аргумента, че решили да не приказват пред медии.

От Българска национална телевизия потърсили мениджъра на компанията, която е оператор на кораба " Вера Су ", незабавно откакто екипажът се свърза с публицистите и декларирал, че не са получавали заплати и са били заплашвани.

" Нямаме решение да приказваме пред медии по въпроса. Инцидентът с кораба се политизира и би трябвало да се съветвам, преди да отговоря на ващите въпроси. Обадете се по-късно ", споделя той в първото телефонно позвъняване на 5 октомври.

Четири часа по-късно още веднъж Йълмаз споделя само: " Извинявайте, само че преди два часа ми се роди наследник. Обадете се на следващия ден /б.р. вчера/ в 10 и ще отговоря на вашите въпроси ".

Вчера сутринта обаче Йълмаз не дава отговор на мобилния си телефон. Асистентът в офиса му споделя само: " Изпратете въпроси по електронната поща, с цел да получите отговори ".

След това Йълмаз въпреки всичко подвига телефона:

" Решението ни е да не приказваме пред медии за случая с кораба. Наели сме към този момент юрист, който да ни съставлява във връзка със случилото се ", декларира той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР