BMW също се включва в битката при електрическите спортни автомобили,

...
BMW също се включва в битката при електрическите спортни автомобили,
Коментари Харесай

BMW представи първата М Performance електрическа кола

BMW също се включва в борбата при електрическите спортни коли, като по-рано през днешния ден сподели първата си М кола на ток в лицето на новото i4 M50. Спортната версия е основана на общоприетото i4 и разполага с повече мощ и изменен външен тип.



Започвайки с основното, а точно задвижването, то се обезпечава от електромотори върху предната и задната ос, чиято сумарна оптималната мощ доближава 544 конски сили, a въртящият миг е близо 800 нютон метра.



Подобно на множеството електрически коли, тези данни са постижими единствено за избрани секунди при натискане на газта, а в противоположен случай разполагате с 469 конски сили и 729 нютон метра. Въпреки това, ускорението на i4 M50 лишава 3.9 секунди, когато дисциплината е до 100км/ч, а за оптималната скорост от 225км/ч ще са ви нужни 5.7 секунди.



Различно от общоприетото i4 е и окачването, което е специфична разработка на М дивизията на марката и дава обещание по-добро държание. Очаквано промени има и по-спирачната система, както и джантите, които общоприетоо идват в размер от 19 цола, само че могат да бъдат надградени и до 20-цолови такива.



Промените в интериора са като тези за всяка една М кола на BMW, седалките са взаимствани от новите М3 и М4, а карбонови акценти могат да бъдат поръчани, с цел да придадат малко повече експанзия на другояче общоприетия интериор. Очаква се продажбите да стартират през идната година, а цените да са сходни с тези на новото М3.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР