Блондинка, брюнетка, червенокоска... Оказва се, че цветът на косата има

...
Блондинка, брюнетка, червенокоска... Оказва се, че цветът на косата има
Коментари Харесай

Какво казва цветът на косата за характера ви

Блондинка, брюнетка, червенокоска... Оказва се, че цветът на косата има отношение към особеностите на характера. Вижте какво!

Блондинка

Естествените русокоски са единствено 16% от популацията на земята и са изчесващ тип. Но все пак, над 70% от мъжете си мечтаят точно за русокоска и неприятно се заблуждават, че русокоските са нежни и покорни. Истината е, че русите дами въобще не са глупави, нито мекушави или наивни. Напротив - имат мощна вътрешен глас и присъщ гений за естествени и математически науки. Зад външното успокоение и самообладание са скрити мощни емoции. Няма русо момиче, което дотам да се довери на някой различен, че той да успее да надникне в нейната душа, написа Actualno.



Брюнетка

Жените с черни и доста тъмни коси доста постоянно се самовглъбяват в себе си. Сред тях доминират чувствителни и раними меланхолички, за които даже и най-малката неудача е тежко злополучие и това ги кара да изтезават себе си с неприятни мисли. Брюнетките постоянно страдат от крайни промени в настроението - от положително към непоносимо, да вземем за пример. Изпитват съществени подозрения в личните си сили. Палят се доста бързо, само че също по този начин и бързо се успокояват. Любимият метод на брюнетките за покачване на самочувствието им е разбиването на мъжките сърца. Много са целеустремени и най-често реализират своите цели.



Светлокестенява

Изпълнени с топлота и деликатност, те постоянно са подценявани от мъжете. По-голямата част от дамите с подобен цвят коса имат балансиран и спокоен темперамент, приятни събеседници са и елементарно се приобщават с нови групи хора. Светлокестенявата жена е способна с блага усмивка да потуши същински "пожар " в офиса единствено за две минути и по-късно да откри в безнадеждната обстановка излаз. Поради липса на повече адреналин и непредвидени обрати, "мирният живот " я потиска, а рутинната и монотонна работа мъчно ѝ се отдава.



Червенокоса

Червенокосите дами са по-нервни като цяло и имат "огнен " темперамент и характер. Произвеждането на по-малко количество анти-стрес хормони е причина за това. Те са импулсивни, прочувствени и постоянно непоследователни. Мразят да ги принуждават и притискат. Предпочитат да са индивидуалисти, вместо сляпо да следват общоприетия стандарт за държание. Твърдо са на мнение, че в никакъв случай не са длъжни на никoй с нищо и одобряват това като житейски принцип. Не дават "пет пари " за непознатите мнение, тъй като най-важното е тяхното лично. Много мъчно могат са се сработят в екип и избират да бъдат "вълци единаци ".

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР