Близо 50 столични фирми, помещаващи се в сградата на Завода

...
Близо 50 столични фирми, помещаващи се в сградата на Завода
Коментари Харесай

Десетки фирми на бунт срещу КЕВР и ЧЕЗ

Близо 50 столични компании, помещаващи се в постройката на Завода за изчислителна техника на бул. " Цариградско шосе ", излязоха на митинг,  съобщава БГНЕС.

Недоволството им е против ЧЕЗ и КЕВР . Компаниите упрекват енергийното сдружение и Комисията за енергийно и водно контролиране в дългогодишно безучастие, така като  от 10 години несполучливо се пробват да се причислят законно към електроразпределителната мрежа.

Протестиращите настояват, че  в България има противен монопол на доставката на ток , в лицето на ЧЕЗ. Те недоволстват и от бездействието на енергийния регулатор. Те показват, че от 2013 година активносе пробват да получат самостоятелни партиди за електричество.

Недоволните жители недоумяват з ащо се оказва толкоз комплицирано да се учредят самостоятелни партиди на компаниите в постройката.  Те показват, че от ЧЕЗ по този начин и не дават формален отговор по проблема.

Не може да продължава да има свещени крави като ЧЕЗ, на които никой не може да потърси отговорност , безапелационни са протестиращите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР