Близо 5 години след края на ремонта на ул. Михаил

...
Близо 5 години след края на ремонта на ул. Михаил
Коментари Харесай

Важна пешеходна улица във Варна започна да се руши

Близо 5 години след края на ремонта на ул. „ Михаил Колони “ във Варна тя към този момент наподобява по този начин, като че ли е част от военните дейности в Украйна. Паветата на доста места са хлътнали или изскочили. Има голям брой неравности, изключително към шахтите.
И това е реалност, макар че тя към този момент е пешеходна, и няма по какъв начин ежедневния трафик на коли да са повода за разбъркването на настилката.
Улица „ Михаил Колони “ (в частта и от някогашния ресторант „ България “, фонтанчето с рибаря, до Шишковата градинка) бе главно реконструирана по плана „ Естетизация и рационализация на градската среда “, който бе с финансовата поддръжка на Оперативна стратегия „ Региони в напредък “. Средствата за реконструкцията на целия план бяха над 1.3 млн. лева
На този сектор от ремонта на центъра на Варна не му върви или може би е обаян. Преди повече от две години улица „ Михаил Колони “ пропадна съществено наоколо до двора на учебно заведение „ Св. Климент Охридски “. Чести са и пропаданията на Шишкова градинка.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР