БлизнациПовечето представители на зодия Близнаци имат чувствителен стомах и те

...
БлизнациПовечето представители на зодия Близнаци имат чувствителен стомах и те
Коментари Харесай

Каква е любимата храна на ВЪЗДУШНИТЕ зодии

Близнаци

Повечето представители на зодия Близнаци имат сензитивен корем и те би трябвало да бъдат доста деликатни с храната, която употребяват. Бавният метаболизъм е различен проблем, тъй че те би трябвало да употребяват доста сурови зеленчуци и плодове, с цел да оказват помощ за храносмилането. Хората, родени под този знак, могат да правят чудеса в кухнята. Те ще употребяват всички сови скрити гении, с цел да основат невероятни ястия, които са освен вкусни, само че и наподобяват съвършени. Близнаците са чудесни кулинари и доста от тях даже отварят лични заведения за хранене.

Съвет: Яжте лека храна, с цел да избегнете стомашен дискомфорт.



Везни

Родените под знака на Везни са огромни фенове на храните и всяко хранене за тях е един огромен празник. Хората, родени под този зодиакален знак постоянно зависят от шоколада и сладките и отхвърлят главното ядене, тъй като се наяждат със сладки изкушения. Когато Везните подготвят храна, те обръщат повече внимание на външния тип на ястието, в сравнение с наличието му. Много обичат да посрещат посетители и деликатно сортират менюто на вечерята. Искат да се оправят доста добре, с цел да може гостите да харесат и похвалят храната им.

Съвет: Умерено консумирайте шоколад и сладки изкушения, в случай че желаете да имате добра фигура.

Водолей

Представителите на зодия Водолей избират нискокалорични ястия. Но когато те се тормозят или са доста нервирани, те ще ядат всичко, което попадне на пътя им, и би трябвало да бъдат доста деликатни с нездравословната храна. Имат потребност да ядат доста, когато са под стрес и това не им се отразява добре. Хората, родени под този знак, постоянно са вегетарианци и обичат усета на плодовете и зеленчуците повече от усета на богатата на протеин храна.

Съвет: Пропуснете яденето си в късните вечерни часове и изберете изобилна и здравословна закуска.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР