От 22.07. до 22.08. Слънцето, небесното тяло, което отговаря за

...
От 22.07. до 22.08. Слънцето, небесното тяло, което отговаря за
Коментари Харесай

Слънце в Лъв: Силен период за огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен

От 22.07. до 22.08. Слънцето, небесното тяло, което дава отговор за нашите съзнателни потребности, гении и изява ще минава през знака Лъв, най-гордия и търсещ самопризнание знак от зодиака.

През интервала ще имаме блян да разгърнем капацитета си и да се занимаваме с планове и хора, които харесваме. Към всяко нещо, с което се захващаме ще прибавяме нотка характерност и изключителност. Ще сме забележителни и открояващи се, ще заявяваме позициите си гръмко и ребром и ще се борим за нещата, които желаеме.

Някои от нас ще се спуснат да практикуват заниманието си или обичан техен спорт, до момента в който други ще извърнат съществено внимание на децата и фамилиите си.
Периодът е съвършен за водене на правосъдни каузи, явяване на изпити, сключване на контракти, покупко-продажба на парцели, пускане на активност или връзка.

Най-ползотворно ще се отрази пребиваването на Слънцето в Лъв на огнените знаци Стрелец, Лъв и Овен, както и на хората с персонални планети или Асцендент в тези знаци. Те ще бъдат извънредно харизматични и общителни и доста добре ще знаят, по какъв начин да вършат усещане на останалите, по какъв начин да превземат сърца и по какъв начин да печелят непознатите благосклонности и поддръжка.

Една част от тях ще реализират от дълго време умислен от тях план или ще започват ново начинание, което ще се окаже основно за бъдещото им развиване, други ще стартират или задълбочат връзка, трети ще разширят или обновят домовете си или ще се реалокират в ново по-просторно жилище.

Водните знаци Риби, Рак и Скорпион ще задълбочат партньорските си взаимоотношения предприемайки последваща стъпка в развиването на връзката им.

Земните знаци Козирог, Телец и Дева е допустимо да подписват контракти и покупко-продажби за облага или да си закупят скъпи и скъпи неща.

Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци ще съумеят да прекарат време с най-близките до тях хора и ще ги поддържат в сложен за тях миг.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР