Близките на загиналия на път за Лондон Христо Ангелов от

...
Близките на загиналия на път за Лондон Христо Ангелов от
Коментари Харесай

Близките на починалия в Лондон българин нямат пари да приберат тялото, молят за помощ

Близките на починалия на път за Лондон Христо Ангелов от Бургас нямат задоволително средства, с цел да приберат тялото в България.
Семейството на ненадейно покосения от инфаркт 48-годишен българин моли за помощ, защото за превозването на натрупа ще са нужни най-малко 5000 паунда, посочи брачната половинка на Христо Румяна Ангелова.
Големият наследник на Христо Ростислав Ангелов, който учи в Англия, от няколко дни е в Лондон и държи връзка с нашето посолство.
"На 16 май вървях до болничното заведение, с цел да видя баща, само че не ме позволиха, тъй като към момента не бе направена аутопсия ", показа 22-годишният Ростислав.
Едва когато всички процесуални дейности приключат околните ще би трябвало да ангажират организация, която да провежда превозването на тялото.
"Ще бъдем признателни на всички хора, които ни оказват помощ да приберем баща. Благодаря на тези, които имаха подготвеност да го търсят дружно с нас ", показа още Ростислав Ангелов.
С пост в обществената мрежа той пръв разгласи, че татко му е липсващ на 12 май, на път от летище Лутън към Лондон. Едва на 14 май вечерта с него се свързал другар на Христо и му съобщил, че татко му е умрял от инфаркт.
Както "24 часа " писа, 48-годишният бургазлия получил сърдечна рецесия в рейса. Веднага е била извикана кола за спешна помощ, медици са го реанимирали близо час, само че все пак той умрял.
Преди съдбовния случай Христо не е имал сърдечни недоволства, не е вземал медикаменти, описаха негови близки. Единственото, което им направило усещане при последното връщане на мъжа от Англия, където работел, било, че изглеждал малко изтощен.
Семейството се надява, че благодарение на общи старания ще може да погребе ненадейно умрелия Христо в родината.
Ето банковата сметка, на която се събират средства за превозване на тялото:
BG34UNCR70001522236075
УниКредит Булбанк
Румяна Русева Ангелова
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР