Близките на Наим клатят глава и отдават разклатеното му здраве

...
Близките на Наим клатят глава и отдават разклатеното му здраве
Коментари Харесай

Замръзнахме В Ужас! Смъртоносна Доза Уби Една От Най-Големите Български Звезди! Мъртъв Е Самият

Близките на Наим клатят глава и отдават разтърсеното му здраве на промишлените количества алкохол и опиати, на които олимпийският воин се отдаде в последните години. Истината обаче се крие другаде - в руската супердрога " Первитин ", която Сюлейманоглу е приемал под крилото на неотдавна умрелия Иван Абаджиев.

Става въпрос за вещество, предходник на днешните амфетамини, създадено от немската войска по време на Втората международна война. След рухването на Берлин технологията попада в съветски ръце и под управлението на гениалния учен Александър Ферсман се трансформира в главен асистент на руските войничета по време на спора в Афганистан. Именно по това време веществото е импортирано у нас, а националният треньор Абаджиев го ползва на тежкоатлетите ни.

Първоначалният вид на " Первитин " има жестоки странични резултати. Задух, халюцинации, загуба на схващане, сърдечна непълнота. Впоследствие обаче дрогата е пречистена, само че нездравословното й влияние върху организма не изчезва. Дълготрайни увреждания на черния дроб и бъбречната функционалност са измежду на-често срещаните затруднения.

" Иван Абаджиев ме имаше за опитно зайче, даваше ми купища хапчета, всичко тестваше върху мен, споделя съотборникът на Сюлейманоглу от националния тим по повдигане на тежести Янко Русев. - Не е ясно какво тъкмо сме поемали, говореше се нещо за съветски разработки, само че споделя ли ти някой? Както виждате - жив и здрав съм ", чука на дърво първенецът.

Наим Сюлейманоглу обаче не може да се похвали с сходно благополучие. Той беше признат в интензивното поделение на най-хубавата болница в Истанбул с чернодробна непълнота. След това и единият от бъбреците му отхвърли, само че лекарите остават оптимисти, в случай че се извърши незабавна трансплантация на черен дроб.

" Приехме Наим Сюлейманоглу в интензивното поделение с диагноза цироза. Затова се наложи да го сложим в медикаментозна кома ", заяви лекуващият доктор Мехмет Емин Гюнеш.

Лично президентът на Турция, министър-председателят, спортният министър, здравният министър и стотици публични лица желаят ежечасно информация от нас за положението му.

" Един от бъбреците му отхвърли да действа. Но има усъвършенстване в чернодробната функционалност, което е добре. Трансплантацията остава единственото решение, към този момент сме създали предварителните проучвания за опцията това да се случи. Стабилизирали сме го и сме го подготвили за операцията ", показа още доктор Гюнеш.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР