Близки на семейството на бащата, горския служител Георги Трайков, разказаха

...
Близки на семейството на бащата, горския служител Георги Трайков, разказаха
Коментари Харесай

Още зловещи разкрития за Кристина, заклала двете си деца Ивон и Васил

Близки на фамилията на бащата, горския чиновник Георги Трайков, описаха за живота на фамилията, в което майката Красимира закла 2-те деца - 3-годишната Ивон и 5-годишното и братче Васил. Малкият Васко е кръстен на дядо си по бащина линия, дългогодишният горски чиновник Васил Трайков, написа Struma.com.

Драмата у фамилията раздели града на 2 полюса. Едните плюят и проклинат майката - детеубийца, други упрекват бащата Георги, че я е довел до полуда с издевателството, които упражнявал върху нея. Преди дни юристът на Кристина Дунчева, през сълзи описа потресаващи неща за фамилията на Георги, като изненадващо в изказването си, бранителят и употребява квалификации и насочи обвинявания против фамилията му, които безусловно раздрусаха всички, които ги познават.

Връх на изумлението провокираха думите на юрист Алексиев, че Кристина е била полово насилвана от свекър си Васил. Това провокира стихия от яд измежду околните на семейство Трайкови.

Приятел на Васил разяснява: Буквално щях да повърна, по какъв начин е допустимо сходно нещо, това е изключено, какъв е този юрист, той познава ли хората, нахално да обвиняваш един човек в такова тежко закононарушение, та този юрист е за съд, говореше дългогодишният сътрудник на дядото Васил. Междувременно стана ясно, че сега Васил Трайков е в болница, в тежко положение.

" Хората се мъчеха по всякакъв начин да оказват помощ на фамилията на сина си, гледаха децата, устоя ги, баба им работеше на две места, а сестрата на Георги - Силвия ги обожаваше и гледаше като свои. Младата жена е в меланхолия измежду случилото се, не стопира да плаче. " Изрод, умъртви ми децата ", единствено това повтаряла Силвия, която изпаднала в потрес при гледката. Била след първите, влезнали в жилището на брат си и колабирала при типа на двете дечица.

" Как ще спася личното си дете от ужаса, който всички претърпяваме ", казвала Силвия на свои другари, по какъв начин ще живеем оттук насетне с тази мисъл, повтаряла сестрата, която е майка на 10-годишно дете. Близки на фамилията на Георги изрично отхвърлят Васил да е създател на полово закононарушение към снаха си:

Георги може и да е упражнявал принуждение, може да са имали проблеми, никой не знае какво е ставало вътре в фамилията, само че за Васко и останалата част от семейство Трайкови да се приказват сходни неща е закононарушение, споделят хората.

Семейството на Кристина мълчи... Говори само брат ѝ, който твърди, че сестра му е била подложена на разрушителен тормоз от страна на Георги, бита, принуждавана да подписва документи, че се отхвърля от децата си.

Според близки до фамилията на Кристина, тя неведнъж е подавала тъжби в полицията, в които разказвала умопомрачителни неща за взаимния им живот - Георги я биел, заплашвал я, че ще ѝ вземе децата, опирал револвер в главата и... За всичко това има заведено дело за домашно принуждение.

Кварталният служител на реда е бил осведомен с проблемите в фамилията, само че полицията не се е намесвала силово, защото жалбите неведнъж са били оттегляни. Ден след убийството е трябвало да се гледа делото им за настойничество над децата. Бащата желал да ги вземе. Казват, тъй като виждал, че майката не е добре и не може да се грижи за тях.

Адвокатът на Кристина разкри, че е посещавала психиатър, който не открил психологично заболяване, а единствено че се касае за краткотрайно положение - тежка меланхолия на обезверен, изстрадал и притеснен човек.!

Според психиатри и престъпни психолози, положението на Кристина прилича по този начин наречената " Психотична меланхолия ", отключена от възприятие за виновност, обезсърчение и боязън за децата. Решението и е взето незабавно, употребявайки първото " оръжие " пред очите ѝ, а точно нож, сатър, или каквото е имало. В момента, в който е работила, тя е мислила, че избавя децата си от огромно " зло ", какъвто е бащата в нейните очи, каквито са институциите - съд, обществени служби, намесени в фамилната им история.

Насилието в фамилията единствено е задълбочавало положението на болната жена. Решението ѝ не е планувано, взето е ненадейно след настъпила мисловна стихия за това, което ѝ следва. За другия ден е било планувано делото за децата. Вината за случилото се е сложна. Близките, които неглижирали положението ѝ, криейки неговата съвестност и на мъжа ѝ, който също не е обръщал внимание на това, какво става в душата на Кристина. Лекарите споделят, че сходни положения не се отключват за ден, два.

Близки до роднините на Кристина настояват, че доста и помагали родителите ѝ, баба ѝ и дядо ѝ, в развъждането на децата. Съветвали я да напусне Георги, с който не се схващат, само че тя доста пъти, срещу волята им още веднъж се прибрала в фамилното жилище. Според нейни другари, провинен е Георги, че я е довел до тук с непрекъснати кавги, побоища, закани за децата.

Обвинения, че не е добра майка, и че ще и ги вземе. Кристина живеела в непрекъснат стрес...., задълбочил психологичното и разстройство. Дали е по този начин знаят единствено Кристина и Георги. Другото са митове и догатки.

В Пиринско по-жестоко закононарушение не е имало. Майка да заколи двете си деца, не помним. Но е имало сходни случаи, в които заболели хора са правили брутални, кървави закононарушения във връзка с най-близките си хора. Изобретателна в лъжите си пред полиция, психолози и опитни криминалисти, бе полицейска щерка от Разлог, която бе с прикривано от фамилията психологично заболяване.

16-годишната килърка успяваше в продължение на месец да заблуждава проверяващите, че сестра ѝ е жертва на нахлуване в дома им. Полицаите с дни търсеха описван от малолетната престъпница - палач. Системно тя подаваше сигнали в полицията, че някои ги преследва, когато е със сестра ѝ, а в деня на закононарушението бе преобърнала с краката на горе фамилното жилище, с цел да имитира нахлуване.

Момичето закла личната си сестра от ревнивост за любовта на татко им. Тя беше наранила и себе си по ръцете, с цел да удостовери, че се е борила с насилника, палач на сестра ѝ. Разлог беше покъртен от незаконната досетливост на едвам 16 годишната килърка.

Оказа се, че е била тежко болна, със съществено заболяване, неглижирано от околните и. А закононарушението, осъществено за възмездие към бащата, който проявявал повече любов към по-голямото момиче. Поставиха и диагноза, вкараха я в клиника, родителите и се разделиха и майката напусна Разлог, дружно с щерка си. Голяма покруса коментирана с години.

За да отмъсти на околните си брат си и майка си, че желаят да го вкарат в клиника за душевно заболели, 18-годишен възпитаник от Благоевград взе незабавно решение и с нож накълца майка си и брат си, в деня, в който трябваше да заминат за столицата, с цел да го настанят в болница. После в ареста, идвайки на себе си, плака и търсеше майка си - прочут благоевградски доктор.

Тогава в Благоевград се говореше, че майката от позор не е споделяла за тежките проблеми на огромното си момче, пращала го е на учебно заведение и никой от съучениците му не бе забелязал необичайно държание у момчето. Но присъщо на болестта, експанзията се демонстрира постоянно към най-близките с всякакви претекстове - от гняв, през предпочитание за отплата, до боязън за тяхното бъдеще.

Каквато е и мотавицията на Кристина - боязън, че ще и вземат децата и възмездие към брачна половинка си Георги.

От ревнивост към брачната половинка му Панчо Панюков от Осиково закла двете си деца - брутално на улицата.... Едно след друго! После възпламени и фамилния си дом, с цел да убие и жена си. Не съумя и получи доживотна присъда - оповестиха го за неуравновесен.

Истината е, че психологичните болести заемат застрашителни размери, а грижата за тези заболели е извънредно неглижирана от страната. Грижата за психологичното здраве на хората е подценена до краен лимит, а заболяванията на душата са най-трудно лечими. И както е видно, тези болести, носейки голямо страдалчество за болните, заплашват и живота на близките....

Те се обострят, в случай че болният живее в непрестанен боязън и стрес, какъвто е казусът на Кристина Дунчева - умъртвила садистично двете си най-мили същества.
В Сандански сипят обети и обиди и към майката и бащата на двете деца. Хората съдят безжалостно. Явно е обаче, че и двете страни са имали съществени претекстове за непрекъснатите разпри.

А щом се е стигнало да се " бият " за децата, значи че Георги евентуално е виждал в какво положение е жена му, само че не е търсил способена лекарска помощ и самичък е приемал нейното положение за несериозно, не като болест, а като некадърност да се грижи за децата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР