Близки и съседи на 15-годишния Иван, обвинен в убийството на

...
Близки и съседи на 15-годишния Иван, обвинен в убийството на
Коментари Харесай

Близки на обвинения за убийството на 11-годишната Никол: Иван не е способен на това

Близки и съседи на 15-годишния Иван, упрекнат в убийството на 11-годишната Никол от Бургас, са безапелационни, че момчето не е способно на извърши такова закононарушение.
Семейна другарка го разказа като доста положително дете. Той е нерешителен, умствено по-бавно помни, само че не е неуравновесен, сподели пред bTV Любомира Танева.
Съседка на Иван, който през вчерашния ден съдът остави в ареста, също го дефинира като ужасно дете. Според Галина Пенева е парадокс той да е направил ликвидиране. Съседката добави, че в никакъв случай не е виждала Иван да носи нож.
Майката на Иван – Донка Петрова сподели по-рано, че Иван не е имал нож и даже не можел да реже с нож или да употребява вилица и лъжица.
Тя беше безапелационна, че синът й няма психическо заболяване и не е нападателно дете.
Донка Петрова акцентира, че в неделя, когато е станало убийството, Иван не е бил обезпокоен. Прибирайки се, майка му го е заварила да играе с деца пред блока.
По думите й Иван го е боязън да върви самичък и постоянно излиза с майка си или с татко си. Някой би трябвало да е с него да му оказва помощ. Страх го е да си легне самичък, сподели още майката.
Тя отхвърли, че у сина й са открити движимости на убитото момиче. Във връзка с частичните му признания, за които оповестиха от прокуратурата и полицията, тя разяснява, че „ той на всяко нещо повтаря „ Да”.
По-късно през днешния ден ще бъде погребението на 11-годишната Никол.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР