Благой Георгиев посрещна рождения си ден вчера и настоящата му

...
Благой Георгиев посрещна рождения си ден вчера и настоящата му
Коментари Харесай

Ето какво подари Поли на Благой за рождения ден

Благой Георгиев посрещна рождения си ден през вчерашния ден и актуалната му брачна половинка, Полина, го зарадва с великодушни дарове. Трудно бихме определили кой е най-впечатляващият, само че едно е несъмнено - Джизъса несъмнено е благополучен с по-младата си обичана. 

Поли зарадва рожденика с чифт леопардови обувки, ръчноизработени в Индонезия, с 10-дневна отмора в Занзибар и за край - торта под формата на " Златната топка ". Под голям кръг пък са изброени емблемите на съветските отбори, в които Благо рита дълги години. С две думи - хубавицата се е постарала доста, с цел да ощастливи Благо на рождения му ден.

                             

Купонът по случай 41-вия рожден ден на Георгиев бе в тузарски столичен ресторант и е бил в стеснен другарски и фамилен кръг. Специално за празника дойдоха тъста и тъщата на Благой. Те също дадоха подарък, който Благо пази в загадка. След формалната част, в която имаше повече приказки на маса, музиката се усили, а рожденикът сподели танцувални умения. За разлика от него булката не се раздаде на дансинга, написа „ България Днес “.
                             

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР