Благотворителен концерт на 21 октомври, събота, ще набира средства за

...
Благотворителен концерт на 21 октомври, събота, ще набира средства за
Коментари Харесай

Благотворителен концерт набира средства за детската онкохематология към МБАЛ „Св. Марина“ 


Благотворителен концерт на 21 октомври, събота, ще набира средства за клиниката по детска хематология и онкология към МБАЛ „ Св. Марина “. Средствата ще бъдат дарени за ремонт, инсталация и възобновяване на клиниката за малчуганите. Концертът стартира в 18 часа във ФКЦ. Входът е обезпечен с предложения, против които всеки от присъстващите ще подари сума, съгласно своите благоприятни условия. Програмата ще е разнообразна.
Сред участниците са участвалите в влиятелното издание „ България търси гений “ брейк-формация на Христо Хаджимихайлов „ Криейтърс “, айкидо възпитаниците на секретаря на Българска Айкидо Федерация и създател на Варненска Айкидо Академия сенсей Николай Димитров, ученици на музикалния възпитател от Национално учебно заведение по изкуствата „ Добри Христов “- Варна госпожа Павлинка Тодорова, деца и възрастни от школите на читалището в с. Чернево, Тони Троев, надареният пианист от Шумен, който цяло лято свири на входа на Морската градина във Варна, Биляна Тодорова – дете от благотворителната акция „ С любов за децата,в памет на бащите герои “, изгубила и майка си и татко си –уважавания от всички офицер от Варненския затвор Тодор Тодоров, вокална групировка „ Бънджи сингърс “, вокална група „ Весели щурчета “, танцов клуб „ Огледало “, клуб по спортни танци „ Варна “ и доста други.

Друга самодейност в помощ на детското поделение по онкология е провеждането на футболен шампионат, плануван за 28 октомври. Поканени за присъединяване са публицисти и известни лица от Варна. Минималната такса за присъединяване в шампионата е 100 лева за тим, съобразена с условията на БФК. Желаещите да се включат в шампионата могат да открият повече информация на фейсбук страницата на съдружие „ Ветрило “.
На 26 октомври в 17 часа ще се тегли жребия в зала 17 на Младежки дом Орбита, където всеки един представителна тим би трябвало да донесе бордеро за заплатена такса. Средствата би трябвало да бъдат преведени по сметката на клиниката по детска хематология. Организатори на поредицата от начинания са Сдружение „ Ветрило “, Българския киноложки съюз, Фондация „ Лъки Хънт “ и с поддръжката на Спортният диспансер, който спомага с обезпечаване на здравно наличие за събитията, Община Варна, Обществен дарителски фонд Варна, Зонален съвет на БФС Варна,Регионално ръководство по образованието Варна, Професионална гимназия по туризъм „ Проф.Д-р. Асен Златаров “, Обединена ветеринарна клиника Варна, Варненска и Великопреславска Света митрополия,ОД на Министерство на вътрешните работи Варна и общителното домакинство на Фестивален и конгресен център. Банковата сметка да превода на средствата за присъединяване в шампионата е:
IBAN BG61STSA93000023572805 БАНКА ДСК-Клиника по детска онкология и хематология към УМБАЛ „ Св.Марина “ Варна  съображение за плащане-такса за присъединяване в шампионат.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР