Благоприятен ден. Бъдете щедри към хората, проявете доброта и съпричастност.

...
Благоприятен ден. Бъдете щедри към хората, проявете доброта и съпричастност.
Коментари Харесай

Лъвове, това е вашият ден. Стрелци, следвайте сърцето си

Благоприятен ден. Бъдете великодушни към хората, проявете добрина и съпричастност. Добрите каузи, осъществени безкористно през днешния ден, се връщат десетократно.

Овен – Не се представяйте за нещо, което не сте. Не забравяйте, че можете да бъдете себе си и да си прекарате добре, без да притегляте цялото внимание на другите. Стабилизирайте мозъка си и му позволете да пораства и да се уголемява. Приложете към себе си някои препоръки, които сте дали на другите.

Телец – Възможно е през днешния ден мъчно да изтрезнеете от действителността. Това е добър ден да преоцените позицията си и да се изправите пред всички детайлности, които може да сте пропуснали. Поддържайте приключенския си дух, само че дръжте най-малко единия си крайник крепко стъпил на земята.

Близнаци – Вашият любопитен и авантюристичен дух ще бъде във върхова форма. Може да попаднете в обстановка, в която би трябвало да вземете значимо решение, само че не се тормозете, острият ви разум и способността ви да мислите бързо ще ви оказват помощ да извършите верния избор.

Рак – Отворете се и покажете своята сензитивна страна. Колкото повече сте подготвени да споделите възприятията си с другите, толкоз повече те ще желаят да споделят своите с вас. Умът и възприятията ви са уравновесени и вие употребявате това като преимущество.

Лъв – Това е вашият ден и не позволявайте на никого да го скапе. Много е значимо да се концентрирайте изцяло върху това, което желаете да постигнете. Не губете толкоз доста време в мислене по какъв начин ще стигнете до там. Просто започнете. Тръгнете. Първата стъпка е доста значима.

Дева – Може да сте изключително сериозни към себе си и към другите, което може да докара до напрежение и спор в интимните връзки. Опитайте се да избягвате да бъдете прекомерно взискателни към себе си и към другите, или рискувате да създадете спомагателни проблеми.

Везни – Вашата дипломатичност ще ви помогне в другарска и фамилна среда да можете да управлявате обстановка, която не е напълно елементарна. От друга страна усещате пролетния въздух и той е съвършен за стопляне на духа и изстрелването му в нови тласъци.

Скорпион – Идеален ден за вас, тъй като мозъкът ви е избистрен, а страстите постоянни. Ако би трябвало да извършите нещо през днешния ден, направете го, тъй като желаете да го извършите, а не тъй като се чувствате задължени към някого различен. Единственото ви обвързване е към себе си!

Стрелец – Вашият авантюристичен дух ще ви накара да откриете нови места и нови хора и няма да съжалявате. Оставете интуицията да ви води и следвайте сърцето си. Може да срещнете някой специфичен човек.

Козирог – Вие сте в положение да се включите и да продължите по пътя си, тъй че не е нужно да се притеснявате за това. Имате изострен, явен и подсъзнателен взор върху света към вас. Просто се погрижете за детайлите и планирайте идната си огромна стъпка.

Водолей – Вашето сладкодумство е дейно, стига право до сърцевината на нещата, достигайки до ушите на тези, които ви слушат по отличен метод. Научете по какъв начин да употребявате грациозно този извънреден подарък, с който небето ви подарява, и да дадете своя образован принос към околната среда.

Риби – Луната ви се цупи от знак Близнаци. Но останалите планети, остават хармонични за вас. Така ще бъдете във фаза на размисъл върху всичко, което сте съумели да придобиете, да получите през последните няколко дни. Влюбени, вслушайте се в потребностите на по-добрата си половинка довечера.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР