Благополучието на Питър Паркър продължи и през този празничен уикенд,

...
Благополучието на Питър Паркър продължи и през този празничен уикенд,
Коментари Харесай

„Спайдърмен“ надхвърли един милиард долара

Благополучието на Питър Паркър продължи и през този празничен уикенд, до момента в който Холивуд се готви да затвори страницата на една бурна 2021 година. Дори и с огромна конкуренция от новите филми на “Матрицата ” и “Пейте ”, и възходящите опасения по отношение на разновидността на Омикрон, „ Спайдърмен: Няма път към дома “ остана преди всичко и мина границата от един милиард $ в международен мащаб .

Според оценките на студиото в неделя, „ Спайдърмен “ добави 81,5 милиона $ през тридневния уикенд, което е спад от 69% по отношение на предните почивни дни. Филмът на “Sony ” и “Marvel ” към този момент завоюва 467 милиона $ от кината в Северна Америка.

С 587.1 милиона $ от 61 отвъдокеански пазара, единствено за 12 дни от излизането си, „ Спайдърмен “ завоюва 1,05 милиарда $.

Това е първият филм от пандемията, който надвишава милиард $ и е третият филм, който за най-кратко време е реализирал това. Тук не се включват приходите му след излизането му в Китай.
Премиерата на “Спайдърмен: Няма път към дома ” беше на 13 декември 2021 година в Лос Анджелис, а международната премиера на кино лентата се състоя на 17 декември.

 

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР