Blagoevgrad24.bg 8-годишно момченце е пострадало лошо при игра в местност Добрева

...
Blagoevgrad24.bg
8-годишно момченце е пострадало лошо при игра в местност Добрева
Коментари Харесай

Ужас! Момченце се наниза на остра ограда, пожарникари му спасиха живота

Blagoevgrad24.bg 8-годишно момченце е потърпевшо неприятно при игра в околност Добрева чешма, оповестиха за Varna24.bg очевидци на случая.

Малчуганът направил опит да прескочи висока ограда, само че се подхлъзнал, при което се е нанизал през дясната ръка на острите шипове на металната структура и е висящ. 

Живеещите наоколо незабавно подали сигнал на тел. 112, откъдето изпратили неотложно екип от пожарникари да оказват помощ на потърпевшото дете. 

Докато огнеборците дойдат бащата на момченцето дружно с още един мъж го придържали, а детето пищяло от злокобната болежка.

Спасителите отрязали със профилирана техника парчето от оградата, с цел да освободят потърпевшото дете и то било качено в колата за спешна помощ дружно със забитото желязо в ръчичката, с цел да бъде отведено в болница. 

" Ако се бяхме пробвали да измъкнем детето, то можеше да загине за минути от кръвозагуба, по тази причина това беше единственото рационално решение ", разясниха хора, станали очевидци на злополуката. 

От полицията във Варна потвърдиха, че има подобен случай и бързата и съответна интервенция на пожарникарите е избавила детето.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР