Благоевград. Закриваме предизборната кампания в парк Бачиново, защото нашата основна

...
Благоевград. Закриваме предизборната кампания в парк Бачиново, защото нашата основна
Коментари Харесай

Мая Манолова: Ще превърнем Благоевград в зелен град с високи доходи

Благоевград. Закриваме предизборната акция в парк „ Бачиново ”, тъй като нашата съществена идея е превръщането на Благоевград в зелен град с високи приходи. Това ще бъде ангажимент и на народните представители от коалиция „ Изправи се! Мутри вън! ”. В предната акция спасяването на парка беше наша идея. Сега сме си сложили по-високи цели - разширението на зелената зона към Бистрица и Дъбрава, тъй че Благоевград да има един от най-красивите и огромни паркове в цялата страна. Това съобщи ръководителят на обединението ` " Изправи се! Мутри вън " Мая Манолова пред медиите в Благоевград, където е лидер на листата, съобщи кореспондент на Радио " Фокус " - Пирин.

„ Първият законопроект, който ще внесем ще бъде за преизчисляването на пенсиите. Ще подкрепим младите фамилии - с еднократна помощ от 2000 лева, 3000 лева и 4000 лева надлежно за първо, второ и трето дете. Предвиждаме 10 000 лв. поддръжка за второ и трето дете. Изискването е най-малко единият родител да е бил обезпечаван през последните две години “, съобщи тя.

„ Зелен Благоевград е част от Плана ни за зелена България. Предвиждаме основаване на Национален фонд „ Спаси природата на България от застрояване ”, в който ще бъдат вложени в началото 500 млн. лева, които ще са за обезщетение на реституционните искания, касаещи паркове като „ Бачиново ”, „ Бедечка ”, Борисовата градина, Южния парк, Западния парк “, добави Манолова.

Тя акцентира, че след решението на Конституционния съд в края на предходната година това е извънредно сериозен проблем. „ Ще се заемем с казуса на парламентарно равнище посредством отделянето на задоволително средства и съответните законодателни промени. Зелен Благоевград значи и чист въздух. Индустриалните замърсители би трябвало да бъдат сложени под надзор, да има измервателни станции. Това е един от уговорките, които вменихме на новия кмет на Благоевград - за чист и зелен град “, акцентира Манолова.

„ България би трябвало да спре да бъде страната на работещите небогати. " Изправи се! Мутри вън! " има ангажимент към Благоевград и новия кмет Илко Стоянов да се построи първата електронна Община в България без гишета - всичко с електронни услуги “, сподели още Манолова.

„ България е единствената страна, която не си поддържа дребните компании и фамилните стопанства. Ще има особено държавно финансиране за всички, които са с намалели обороти, тъй че гръбнакът на стопанската система – дребният бизнес, да получи съответна поддръжка от страната “, акцентира тя.

„ Ясно е, че смяната е необратима, Борисов няма да бъде министър председател и ГЕРБ няма да ръководят. Ще приключим с едноличния диктаторски модел и с тежката корупция в България. Изгонването на мутрите не е еднократен и елементарен развой, тъй като те са се окопали в цялата страна. Важно е на 11 юли всички да гласуваме, с цел да кажем " Довиждане! " на мутрите и " Добър ден " на вярата за по-добър и заслужен живот в България “, сподели Манолова.

Тя уточни, че след 11 юли обединенията на смяната ще имат повече от 121 народни представители и ще излъчат държавно управление на почтените.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР