Благоевград. Съдебният акт на Окръжния съд беше подложен на въззивна

...
Благоевград. Съдебният акт на Окръжния съд беше подложен на въззивна
Коментари Харесай

Върховният касационен съд остави в сила присъда на Окръжен съд- Благоевград, с която е наложено ефективно наказание „лишаване от свобода“ на подсъдим за разпространение на наркотици

Благоевград. Съдебният акт на Окръжния съд беше подложен на въззивна и касационна инспекция, като и двете инстанции потвърдиха напълно постановената присъда от Благоевградския областен съд. Това оповестиха от Окръжен съд- Благоевград.

В Благоевградския областен съд делото започва през 2018 година, а присъдата беше произнесена през февруари 2020 година

Пресцентърът на Окръжен съд Благоевград напомня, че с присъдата на окръжния арбитър Петър Пандев, подсъдимият – Л. П., беше приет за отговорен в това, че на 04.11.2017 година, към 13:30 часа, в гр. Петрич, в региона на Оранжерии - Петрич, без съответно позволение според чл.32 от Закона за надзор на наркотичните субстанции и прекурсори, популяризирал / дал / на мъж от с. Новачене, общ. Ботевград, високорисково наркотично вещество коноп /марихуана/ с общо нето тегло 439.5 грама на обща стойност 2637 лв. /две хиляди шестстотин тридесет и седем лева/.

На подсъдимия беше наложено наказване „ отнемане от независимост “ за период от 2/две/ години и 6/шест/месеца, което да изтърпи при първичен „ общ “ режим, както и наказване „ санкция “ в размер на 7000/седем хиляди/ лв..
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР