Благоевград. Няма да позволим общински фирми да казват на служителите

...
Благоевград. Няма да позволим общински фирми да казват на служителите
Коментари Харесай

Мая Манолова: Няма да позволим общински фирми да казват на служителите си как да гласуват

Благоевград. Няма да позволим общински компании да споделят на чиновниците си по какъв начин да гласоподават. Притеснени сме от опитите на общински управления и компании в Благоевградска област да оказват напън над чиновниците си за кого да гласоподават. Президентът Румен Радев, министър председателят Стефан Янев и вътрешният министър Бойко Рашков оповестиха война на купувачите на гласове, както и нулева приемливост към операция на изборния развой. Нямаме подозрения, че ще бъдат пресечени тези опити, само че натискът от тези общински компании би трябвало обществено да бъде огласен, с цел да може някои общински ръководители да бъдат озаптени. Това съобщи ръководителят на обединението „ Изправи се! Мутри вън! ” Мая Манолова пред медиите в Благоевград, където е лидер на листата, оповестиха от пресцентъра на " Изправи се! Мутри вън! ".

Тя бе безапелационна, че няма да разреши сходни порочни практики и ще застане до всеки човек, притесняван от хората, които му дават работа.

Това е нормална процедура, изключително в общини, които отдавна се ръководят от ГЕРБ. Борисов се е научил по този метод да печели изборите. Той не може да играе по почтен метод. Трябва или да махне машините, както бе на локалните избори, с цел да се фалшифицират протоколи, или да се купуват гласове. Или неговият човек Михаил Константинов да брои бюлетините, акцентира Манолова.

Въпросът ми е към министъра на превоза по кое време ще бъде заменено управлението на „ Информационно обслужване ”, с цел да се подсигурява почтен избор. Гражданите нямат доверие, че в случай че Михаил Константинов брои резултата от изборите, те ще да почтени, сподели още тя.

Тя показа главните цели на обединението - повишение на приходите на българските жители, преизчисляване на пенсиите, поддръжка за дребния бизнес, продължение на проверката, правосъдна промяна, налично и качествено опазване на здравето.

Целта ни е най-малък месечен приход 1250 лева и минимална пенсия 550 лева до края на идващия мандат. Ще настояваме и средствата по Плана за възобновяване и резистентност да бъдат употребявани за нововъведения и рационализация на компаниите, сподели още Манолова.

След толкоз усвоени европейски средства, след толкоз държавни помощи за земеделието, действително дребните производители са оставени сами да се оправят. В програмата на „ Изправи се! Мутри вън! ” предвиждаме да се изградят държавни изкупвателни предприятия, които да подсигуряват реализацията на стоката. Хората ще са спокойни, че създадената качествена българска храна ще има реализиция. Това ще стане с поддръжка на борсите или с поддръжка на земеделските кооперативи, съобщи тя.

Ние ще влагаме в поддръжка на дребните фамилни стопанства, на земеделските производители, в това число и на пчеларите, тъй че България, която се слави с плодородната си земя и неповторимия си климат, да поддържа своите земеделци, добави тя и съобщи, че построяването на преработвателни предприятия и на хладилни уреди за бързо развалящите се плодове и зеленчуци, също е залегнало в програмата на обединението.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР