ВАШИНГТОН (AP) — Президентът Джо Байдън, възнамеряващ да продаде своите

...
ВАШИНГТОН (AP) — Президентът Джо Байдън, възнамеряващ да продаде своите
Коментари Харесай

Над 1 милион искове, свързани с излагане на токсични вещества, предоставени съгласно новия закон за ветераните, Байдън ще обяви

ВАШИНГТОН (AP) — Президентът Джо Байдън, възнамеряващ да продаде своите законодателни достижения през тази изборна година, ще пътува до Ню Хемпшир във вторник, за в детайли изложение на въздействието на закон, който оказва помощ на ветераните да получат основни изгоди вследствие на изгаряне или излагане на други токсични субстанции по време на тяхната работа. по този начин нареченият PACT Act влезе в закон през август 2022 година, сподели администрацията във вторник. Това възлиза на към 888 000 ветерани и оживели във всичките 50 щата, които са били в положение да получат компенсации за неработоспособност според закона.

Това възлиза на към 5,7 милиарда $ компенсации, дадени на ветерани и техните оживели, съгласно администрацията.

„ Мисля, че президентът прекомерно дълго вярваше, че прекалено много ветерани, които се разболяха, служейки и воювайки за страната ни, трябваше да се борят и с VA за грижите си “, министърът по въпросите на ветераните Денис Макдона сподели пред кореспонденти в понеделник.

Законъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР