Благоевград. Креативни и оригинални плакати, изработени по повод 5-та годишнина

...
Благоевград. Креативни и оригинални плакати, изработени по повод 5-та годишнина
Коментари Харесай

Окръжен съд – Благоевград се открои с нови информационни материали и творчески плакати

Благоевград. Креативни и истински плакати, направени във връзка 5-та годишнина на просветителната стратегия в Благоевград, са част от новите осведомителни материали, посредством които ще се образоват децата в цяла България. Това оповестиха от Окръжен съд – Благоевград .

Творческите плакати са направени от възпитаници от 7 СУ „ Кузман Шапкарев “ в Благоевград, с което Окръжният съд е сътрудник и продължава сполучливо реализирането на програмата и през 2021г.

Плакатите ще бъдат публикувани измежду участниците в Образователната стратегия " Съдебната власт - осведомен избор и гражданско доверие.
Отворени съдилища и прокуратури през образователната 2020/ 2021 година ", която се реализира взаимно от Висш съдебен съвет и МОН.

Висш съдебен съвет изрази своята признателност към Окръжен съд – Благоевград и към всички органи на правосъдната власт за проявената ангажираност и съпричастност към задачите на Образователната стратегия да покачва правната просветеност и да разпространява работата на правосъдната власт.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР