Благодарност и добра оценка за справянето с тежката зимна обстановка

...
Благодарност и добра оценка за справянето с тежката зимна обстановка
Коментари Харесай

Стефан Радев: Благодаря на всички и респект към хората, които работиха на терен!

Благодарност и добра оценка за оправянето с тежката зимна конюнктура към всички екипи на терен през миналите почивни дни изрази през днешния ден пред публицисти кметът Стефан Радев. В нощта на събота против неделя, мощна стихия връхлетя цялата страна. Големият проблем в Сливен бе мощният вятър, който на моменти доближи до 130 км в час, комбиниран с изобилен снеговалеж – тежък и влажен сняг.
„ Благодаря на всички екипи, които работиха на терен – пожарната, структурите на полицията, общинското дружество по озеленяване, компании. Много тежка задача се падна на електроразпределителното сдружение. Най-тежките повреди бяха свързани с електропреносната мрежа, голям брой паднали дървета и скъсани жици “, регистрира градоначалникът. Той добави, че повече от 32-ма чиновници на „ Електроразпределение Юг “ са се присъединили в работата на терен. Няма информация за потърпевши хора.
Кметът Радев благодари на жителите на общината за проявеното самообладание. „ Искам да прикани още веднъж всички, когато се чакат такива тежки условия, да отсрочват пътуванията “. Той даде за образец струпаните коли на пътя към местността Карандила, което е попречило почистването на сектора и оказването на помощ на закъсали коли.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР