Бизнесменът Васил Божков заяви, че утре - 20 май, ще

...
Бизнесменът Васил Божков заяви, че утре - 20 май, ще
Коментари Харесай

Божков ще направи предложение за бъдещето на акциите на "Левски"

Бизнесменът Васил Божков съобщи, че на следващия ден - 20 май, ще направи предложение, обвързвано с акциите на " Левски ". В 8:00 ч. на 20 май той ще го разгласява на своята страница във " Facebook ".

" От януари до момента хунтата, която ръководи България наруши всички закони и мина всевъзможни морални и етични граници.

Доказателствата и очевидците на грубото тъпчене на законите са хиляди. Случи се пред очите на цялото общество по противен и примитивен метод.

Спрямо чиновниците, фамилията, приятелите и сътрудниците ми се правят поредност от репресии и противозаконни дейности. Държавните структури, ръководени от Горанов - Национална агенция за приходите, ДКХ, ръководените от господин Борисов ДАНС и Министерство на вътрешните работи, Специализираната прокуратурата и съд погазваха всекидневно законите.

На всеки безчинствал държавен чиновник ще бъде заведено дело и потърсена персонална правосъдна отговорност. Законите са с цел да се съблюдават.

Утре в 8:00 ч. ще направя предложение към всички, които се вълнуват от бъдещето на акциите на ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI

Бъдете здрави! ", написа Божков.



В момента 86,6% от акциите на " сините " се намират на стадион " Георги Аспарухов ". Те бяха джиросани от доближения до Божков Георги Попов на министър-председателя Бойко Борисов. От своя страна министър председателят отхвърли да одобри скъпите бумаги. Юристи, измежду които Огнян Герджиков, обявиха, че в действителност джирото е невалидно.

Бившият футболист на " Левски " Наско Сираков изрази подготвеност да вземе акциите в предаването " 120 минути ".
Наско Сираков: Не са ми дали обещание акциите, само че съм подготвен да ги взема (ВИДЕО) "Това, което се случи в сряда, беше насмешка с името на Апостола "
Така " сините " остават без изяснена благосъстоятелност и в доста тежко финансово положение.

В последните дни Божков, чиято компания беше главен спонсор на " Левски " до началото на 2020 година, употребява своята страница, с цел да разгласява материали, които съгласно него потвърждават неприемливо преплитане сред страна и наедрял бизнес. По думите му каченото е част от сигнал до българските и европейските институции.
Божков с нова обява, този път – с подписа на „ К.Домусчиев “ Бизнесменът твърди, че предишното лято е бил заставен да подпише неблагоприятен контракт за ТВ реклама
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР