Бизнесменът Данаил Божилов, който бе открит мъртъв в парк „Лаута”

...
Бизнесменът Данаил Божилов, който бе открит мъртъв в парк „Лаута”
Коментари Харесай

Данаил Божилов, който бе открит мъртъв в парк Лаута в Пловдив, се е самоубил

Бизнесменът Данаил Божилов, който бе открит мъртъв в парк „ Лаута” в Пловдив, се е самоубил. „ За нас нещата са ясни”, сподели за Радио „ Фокус”-Пловдив доктор Светлозар Спасов, началник на катедра „ Съдебна медицина” към Университетска болница в Пловдив.
„ Няма нищо подозрително – имал си е легален револвер, в къщата му е открито, каквото е трябвало, в джоба му е намерено писмо, имал е в живота си сложни моменти… Толкова доста народ се самоуби тази година, има някаква епидемия”, сподели доктор Спасов.
По думите му, „ няма нищо чудно и неразбираемо, с цел да се държи казусът под похлупак”. Според правосъдния доктор към момента би трябвало да се приключат ред други проучвания, изчакват се резултатите от другите експертизи – идентифициране на оръжието, гилзата. По думи на доктор Спасов не е толкоз огромен пропуск, че писмото не е било намерено незабавно от проверяващите, постоянно се случва санитарите в правосъдна медицина да намират по облеклата спомагателни улики, защото там се смъква всичко, а на местопроизшествието е неловко да се направи това.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР