Бизнесмен от Турция е проявил желание да инвестира в Берое.

...
Бизнесмен от Турция е проявил желание да инвестира в Берое.
Коментари Харесай

Босът на клуб от Турция искал да инвестира в Берое

Бизнесмен от Турция е показал предпочитание да влага в Берое. Става въпрос за боса на втородивизионния клуб Анкара Кечиоренгюджю. Оттам чартърен при “заралии ” до края на сезона дойде албанецът Уерди Мара, който обаче към момента не може да бъде организиран с картотека поради проблем с издаването на работна виза и тромавата процедура.
 Основен състезател напуща Берое поради преструване на травми? Основен състезател напуща Берое поради преструване на травми?
„ От въпросния клуб имаше питане за изискванията в Берое и по какъв начин може да има капиталов интерес в него от задграничен вложител “, разкри пред „ Тема Спорт “ ръководителят на Управителния съвет на „ Сдружение за поддръжка на футбола Берое “ юрист Светослав Миневски.

Юристът е безапелационен, че има значителен интерес от чужбина към родния футбол, само че всички тромави процедури и условности отказвали вложителите.

Той разгласи неотдавна, че старозагорци са пратили писмо и до сръбския предприемач Драган Шолак да влезе в Берое, откакто не е съумял да придобие акциите на Левски.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР