Бизнес наградите на България - EGO Awards - отличават най-добрите

...
Бизнес наградите на България - EGO Awards - отличават най-добрите
Коментари Харесай

Стартира кандидатстването за EGO Awards - Бизнес наградите на България

Бизнес премиите на България - EGO Awards - отличават най-хубавите достижения в публичния и бизнес живот, като обгръщат всички промишлености в България.

Лесният развой на кандидатстване, влиятелното жури и транспарантната методологията са измежду най-отличителните аспекти на новаторските награди.

За триумфите би трябвало да се приказва
Последните години присъединяване в бизнес награди се трансформира във все по-силна тактика, освен за огромни корпорации, само че и за дребни и междинни компании, Неправителствени организации и държавни организации. Това е по този начин, тъй като бизнесите от ден на ден виждат конкурентното преимущество, което спечелването на награди им дава.

Проучване на изследователския университет в Лестър, Англия, демонстрира, че фирмите, спечелили премия, усилват продажбите си със приблизително 77% по отношение на сходни компании без премия. Спечелването на премия също по този начин способства за по-висока известност и престиж на марката, укрепване на работодателската марка и обосноваване на екипа.

EGO Awards са чудесна опция за бизнеса да покаже достиженията си и иновативността на своите артикули, услуги или тактики.

Разнообразни категории за всички бизнес браншове
Шанс за отличие в EGO Awards имат както потвърдени на пазара компании, по този начин и стартъпи, неправителствени организации, и обществения бранш. Категориите на премиите са разграничени в 8 групи:

Пълна бистрота
Методологията на EGO Awards е изцяло транспарантна и се базира на 3 съществени критерия: визия, иновация и резултати. След оповестяване на спечелилите, плановете стават обществени, в това число и оценките от експертното жури.

Престижно жури
Кандидатурите ще бъдат оценени от точно подбрано без значение жури, в състава на което влизат международно приети експерти с потвърдена експертиза и дълготраен опит в своята област.

Част от влиятелното жури на EGO Awards са банкерът Левон Хампарцумян, Добри Митрев - ръководител на Българска стопанска камара, Цветан Симеонов - ръководител на Българска търговско-промишлена палата, Мартин Гиков - изпълнителен шеф на Фонд на фондовете, Саша Безуханова и доста други приети специалисти от българския бизнес и публичен живот.



“Много изследвания демонстрират, че фирмите, които печелят бизнес награди усилват продажбите си, ускоряват доверието към себе си, и покачват известността на работодателската си марка. Над 15 години организираме както български, по този начин и интернационалните бизнес награди и нашият опит го удостоверява - фирмите с награди преобладават в своята промишленост. Неслучайно ползата към присъединяване в бизнес награди в интернационален проект пораства експоненциално всяка година.

Създадохме EGO Awards, с цел да дадем гласност на най-хубавите достижения в публичния и бизнес живот на България. Лесният развой на кандидатстване, експертното жури и транспарантната методологията ни дават увереността, че в бизнес премиите ще вземат участие както одобрени компании, по този начин и стартъпи, НПО-та и обществения бранш.”, разяснява Ованес Ованесян, съосновател на EGO Awards.

За повече информация и регистрация, можете да посетите egoawards.bg.

* Платена публикация
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР