Бивtият треньор на ЦСКА Милош Крушчич даде най-откровеното си интервю

...
Бивtият треньор на ЦСКА Милош Крушчич даде най-откровеното си интервю
Коментари Харесай

Милош Крушчич разкри тайните за Гриша Ганчев и ЦСКА

Бивtият треньор на ЦСКА Милош Крушчич даде най-откровеното си изявление пред БЛИЦ TV. Сръбският експерт разкри секрети, които дълго време предпочиташе да не споделя.

Крушчич призна, че Гриша Ганчев персонално му е заречен, че упоритостта му е била сърбинът да бъде дълго време ментор на „ алените “ и даже е бил приготвил контракт. Настоящият треньор на Уйпещ не се раздели с ЦСКА по допустимо най-хубав метод, откакто загуби финала за Купата на България против Локомотив Пловдив, само че продължава да е в отлични взаимоотношения със Стойчо Стоилов, Дани Ганчев и останалите от клуба.

„ В ЦСКА напрежението беше всекидневно, постоянно нещо се случваше, всеки ден. Тук методът на мислене е доста по-различен, хората са други. Хората тук не се ядосват толкоз елементарно, по-спокойни са. В България и Сърбия манталитетът е подобен, в Унгария е по-различен. Ние сме по-темпераметни хора, което не е по този начин в Унгария “, сподели Крушчич.

„ Периодът ми в ЦСКА за мен беше доста добър, доста хубави неща се случиха, любувах се на работата с клуба. Продължавам да съм в положителни връзки с Гриша Ганчев, със Стоян и Трифон, Стойчо, кондиционния треньор Киро, Иво Станев, Добри Митов, Дани Ганчев, не желая да не помни някого. С всички тези хора съм в положителни връзки, аз съм удовлетворен и признателен, изключително на Гриша, че ми даде опцията да работя в толкоз популярен клуб като ЦСКА. Един мач беше съдбовен за мен. След мача Гриша ми сподели, че е имал огромни проекти за мен, че е виждал бъдещето на този тим с мен, само че това е футболът. Ако бях спечелил Купата, 100% щях да остана в ЦСКА “.

По този метод Крушчич обори спекулациите, че е щял да си тръгне от „ алените “ без значение какво се е случило на финала за Купата.

„ Ще ти кажа истината, аз в живота ми съм анализирал всички мои мачове, само че по този начин и не ми останаха сили да наподобявам още веднъж финала за Купата на България, в който загубихме. Аз не направих неточности тогава, по този начин мисля в този момент. Ние играхме добре, имахме благоприятни условия, изключително през второто полувреме “.

„ Може би единствената неточност беше с хората, които избрах да извършват дузпи. Всички ме питаха за какво Али Соу, а аз отговарях – ами, кой? Той е нападател, той ги изпълняваше. Ще ти издам нещо, преди финала ние транирахме дузпи и тогава видях Турицов и по какъв начин той ги извършва. Беше добър, имаше доста убеденост, може би той трябваше да бъде реализатор “.

Крушчич приказва още за стадиона на ЦСКА, заплатите в тима и дали би се върнал в отбора.

Вижте повече във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР