Бившият защитник на ПФК Левски Янис Каргас подписа днес договор

...
Бившият защитник на ПФК Левски Янис Каргас подписа днес договор
Коментари Харесай

Бивш защитник на Левски подписа с ПАОК, може да се изправи срещу сините

Бившият бранител на ПФК Левски Янис Каргас подписа през днешния ден контракт с гръцкия гранд ПАОК Солун, заяви за Българска телеграфна агенция българският представител на футболиста Костадин Башов от мениджърската организация " P&K World Soccer Agency ".

27-годишният Каргас мина сполучливо медицинските проучвания и парафира договор с " черно-белите " за идващите три сезона с алтернатива за продължение с още един. Бранителят ще направи първа подготовка с новия си тим по-късно през днешния ден.

Така той може да се изправи против някогашните си съотборници от Левски още в първия формален мач на ПАОК за новия сезон от втория квалификационен кръг на шампионата Лига на конференциите на 21 юли на " Герена ".

Каргас изигра доста мощен финален сезон с ПАС Янина в гръцкия хайлайф и провокира интереса на редица водещи клубове от страната, измежду които Арис Солун и столичните Панатинайкос и АЕК, както и на тимове от Турция и Румъния.

Гръцкият централен защитник записа 65 мача и 6 гола през последните две години за епирския отбор, в който мина след един сезон в Левски. За " сините " той изигра 29 мача през акция 2019/2020, само че след нея разтрогна по взаимно единодушие в резултат на финансовите проблеми на софиянци.

Според информации в локалната преса ПАС Янина ще получи сред 250 и 300 хиляди евро за правата на Каргас, който ще бъде показан публично като футболист на ПАОК в идващите часове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР