Бившият защитник на Ливърпул Деян Ловрен обяви, че приключва кариерата

...
Бившият защитник на Ливърпул Деян Ловрен обяви, че приключва кариерата
Коментари Харесай

Ловрен се отказа от националния отбор на Хърватия

Бившият бранител на Ливърпул Деян Ловрен разгласи, че завършва кариерата си в националния тим на Хърватия, с който доближи до финалните стадии на Световно състезание на два пъти. 33-годишният Ловрен записа 78 мача за националния отбор от дебюта си през 2009-а до момента, стигайки до финала на Мондиал 2018 и полуфиналите на Мондиал 2022 в Катар, където Хърватия приключи на трето място.

„ Дойде времето да кажа последно довиждане на хърватския държавен тим, макар че вечно ще остана огромен последовател и ще проследявам отбора на всеки идващ мач “, сподели Деян Ловрен в изказване, оповестено на формалния му профил в обществената мрежа Туитър и уеб страницата на хърватската федерация.

„ Най-красивите глави от историята ми с националния отбор са тези, които написахме в последните пет години. Това е, в случай че би трябвало да съм почтен, като сън за мен. Изпитах толкоз доста страсти, изключително през 2018-а и 2022 година и ми е мъчно да ги изразя с думи. Имах огромна вяра, че ще преживея сходни моменти и когато това се случи, изпитах неимоверна горделивост. Тези моменти ще останат в сърцето ми вечно “, добави Ловрен.

Хърватинът носи екипа на френския Олимпик Лион. Той игра за британския Ливърпул сред 2014-и 2020-а, като с мърсисайдци завоюва Шампионската лига през 2019 година и купата във Висшата лига през 2020 година.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР