Полузащитникът на Нюкасъл Сандро Тонали получи допълнително двумесечно условно наказание

...
Полузащитникът на Нюкасъл Сандро Тонали получи допълнително двумесечно условно наказание
Коментари Харесай

Сандро Тонали получи ново наказание

Полузащитникът на Нюкасъл Сандро Тонали получи в допълнение двумесечно условно наказване за 50 нарушавания на разпоредбите за залагания на Английската футболна асоциация, заяви Скай Спортс.

Тонали ще може да се върне към спортния футбол след привършване на дейната сега глоба на 27 август, при изискване, че няма повече нарушавания.

Тонали се причисли към Нюкасъл с трансфер за 55 милиона паунда от Милан през предишното лято и сега е отхвърлен до август 2024 година поради
залагания на мачове в Италия.

След това той беше упрекнат в още 50 нарушавания на предписание на ФА за
залагания на футболни мачове сред 12 август 2023 година и 12 октомври 2023 година, откакто се причисли към " свраките ".

Новата двумесечна възбрана е условна до края на сезон 2024/25, което значи, че той ще бъде отхвърлен за този интервал, в случай че направи ново нарушаване. Той също по този начин е санкциониран с 20 000 паунда и е предизвестен от ФА за бъдещото си държание.

" Както се признава от ФА в писмените претекстове на самостоятелната регулаторна комисия, равнището на подпомагане, което Сандро е оказал при последващото следствие, е извънредно и невиждано.
 Еди Хау отбрани Тонали: Той страда задоволително
Еди Хау отбрани Тонали: Той страда задоволително

Ето детайлности

Сандро продължава да следва лечебен проект и просветителна стратегия с цялостната поддръжка на клуба и ще продължи да тренира със своите съотборници ", се споделя в известието на Нюкасъл.

В писмените претекстове, оповестени от ФА, Тонали призна, че е направил 40 до 50 залога на футбол сред август и октомври предходната година, в това число четири залога за победа на Нюкасъл.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР