Вратарят на Борусия Дортмунд Грегор Кобел заяви, че в първия

...
Вратарят на Борусия Дортмунд Грегор Кобел заяви, че в първия
Коментари Харесай

Грегор Кобел: Разбира се, че се целим във финала

Вратарят на Борусия Дортмунд Грегор Кобел съобщи, че в първия дуел от полуфиналния конфликт сред двата тима в Шампионската лига е скъпа, само че преднината преди втория мач е единствено един гол.

„ Резултатът от първия мач е 1:0, а единствено един гол не е задоволителен. Бихме желали да отбележим повече голове и да се сложим в по-добра позиция, само че в последна сметка поради това по какъв начин се разви мачът, би трябвало да сме ОК с резултата “, разяснява Кобел.

Попитан дали тактиката на отбора е проработил в срещата с Пари Сен Жермен, Кобел отговори: „ Ами да. Но, несъмнено, че и съперниковият отбор пробва да се показа по-добре. Понякога нещата не работят на 100%, само че като цяло имахме в действителност добър проект за мача и го изпълнихме добре също по този начин. “

„ Те имаха някои страхотни шансове в лицето на Килиан Мбапе, а също и отвън наказателното поле. Имахме и малко шанс, и положителни дейности от отбраната. Разбира се, че те също можеха да вкарат гол, само че в последна сметка ние се защитавахме в действителност добре. Щастливи сме, че спечелихме “, продължи пред DAZN вратарят на Борусия Дортмунд.

„ Нападението на Пари Сен Жермен е в действителност, в действителност мощно. Очакват ни доста сложни 90 минути за нас в предпазен проект. Мисля, че в офанзива ще би трябвало още веднъж да отбележим гол. Сега имаме преимущество, само че това е единствено един гол и другата седмица ни чака доста сложен мач. Разбира се, че се целим във финала. Когато си достигнал до полуфиналите, задачата ти е финалът “, сподели още Грегор Кобел.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР