Бившият защитник на Левски Саид Ибраимов е най-вероятният заместник на

...
Бившият защитник на Левски Саид Ибраимов е най-вероятният заместник на
Коментари Харесай

Левски набеляза заместник на Павел Колев

Бившият бранител на Левски Саид Ибраимов е най-вероятният заместител на изпълнителния шеф Павел Колев, написа " Мач Телеграф ".

Той още веднъж е бил видян в рискова непосредственост до Наско Сираков, който търси хора за два поста. Собственикът би трябвало да откри заместител на Павел Колев, който е изпълнителен шеф в оставка. А също и състезателен шеф. Славиша Стоянович бе назначен като подобен, тъй като " сините " към момента не бяха разрешили проблема с Петър Хубчев.

Специалистът обаче бе безапелационен, че желае да е треньор и да не се занимава с други задания - като гледане на препоръчани играчи и така нататък На този стадий не е ясно кой ще размени Павел Колев, само че вид за заместител на Ивайло Петков като човек, който дава отговор за селекцията и да бъде връзката сред играчи, треньор и управление, е точно Саид Ибраимов.

През лятото той пристигна на " Герена " за среща със Сираков, само че тогава бе безапелационен, че не е ставало въпрос да се връща в Левски. Той се върна в Казахстан, с цел да продължи уговорките си към Астана. Сега обаче обстановката там много се промени, откакто клубовете започнаха стесняване на бюджетите си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР