Бившият варненски футболист Иван Василев, който е легенда на ЦСКА,

...
Бившият варненски футболист Иван Василев, който е легенда на ЦСКА,
Коментари Харесай

Футболна легенда от Варна попиля новия треньор на ЦСКА Ел Маестро

Бившият варненски футболист Иван Василев, който е легенда на ЦСКА, насочи гневна рецензия към новия треньор на армейците Нестор Ел Маестро.

Както е известно, Василев е първенец с ЦСКА и титулярен десен бек в оня прочут отбор на „ алените ”, който през 1967 година стигна ½-финал за КЕШ и изигра три паметни мача с Интер (Милано).

Поместваме мнението на Иван Василев без редакторска интервенция:

„ Назначението на Нестор Ел Маестро, както е новото му име, е голяма треньорска неточност в ЦСКА и не е мъчно да се допусна, че с него ни чака една изгубена година.

Защо считам по този начин?

Първо, този човек в никакъв случай не е играл професионален футбол. Той споделя, че обича футбола и се интересува от него. Аз също обичам операта, само че не мога да пея.

Второ, на 35 години е и без треньорски опит.

Трето, има единствено 35 мача като старши треньор, така най-често до момента е бил асистент.

Казвам всичко това с болежка, тъй като обичам ЦСКА и има взор върху всички треньори на клуба след 1948 година – от Крум Милев до Христо Янев.

Убеден съм, че и почитателите на ЦСКА мислят като мен, само че от обич към клуба към този момент се въздържат от отзиви.

Аз ще продължа надълбоко да почитам господин Гриша Ганчев, който направи чудеса в Ловеч и изправи ЦСКА на крайници. Но в тази ситуация господин Ганчев е бил измамен.

Надявам се, че мои някогашни съотборници и други ветерани, които всеки ден си пият кафето на „ Армията ”, също ще вземат отношение по въпроса, в случай че мислят положителното на обичания ни ЦСКА. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР